in

Suit up! Hilary Duff får huvudrollen i nya How I Met Your Mother

how i met
Bildkälla: David Shankbone / Wikimedia commons och How I Met Your Mother / Netflix

Succéserien How I Met Your Mother får en uppföljare och i huvudrollen ser vi ingen mindre än Hilary Duff. Här är allt vi vet! Mer

Visst saknar man Ted, Robin, Barney, Lily och Marshall? Det är inte så konstigt med tanke på att det gått ett par år sedan vi senast såg det härliga gänget tillsammans. Men nu har det äntligen bekräftats att en uppföljare till How I Met Your Mother är på väg!

Hilary Duff spelar huvudrollen i nya How I Met Your Father

Uppföljaren har arbetsnamnet How I Met Your Father och enligt Variety kommer vi inom en snar framtid kunna se Hilary Duff i rollen som Sophie. Serien kommer utspela sig 2021 när Sophie och hennes vänner unga och livet går ut på att räkna ut vem man är, vilka mål man har och hur man hittar kärleken. Speciellt i djungeln av alla dejtingappar.

– Jag har haft en otrolig tur genom min karriär, jag har alltid fått spela så härliga karaktärer och nu ser jag fram emot rollen som Sophie, säger Hilary enligt Variety och berättar sedan att hon är hedrad och lite nervös över den stora rollen.

Hilary Duff är även producent för den nya serien, tillsammans med skaparna Carter Bays och Craig Thomas, och producenterna Elizabeth Berger och Isaac Aptake.

När har How I Met Your Father premiär och var kan man se den?

Det är ännu oklart när uppföljaren har premiär men serien kommer att sändas på Hulu Originals. Vi lovar att hålla er uppdaterade!