in

Här är allt vi vet om ”Eva & Adam”-filmen

Allt vi vet om Eva & Adam
Källa: Serien "Eva & Adam"

Vi är flera som har vuxit upp med serien ”Eva & Adam” – och äntligen kommer en ny film om paret. Som vi har längtat! Mer

Eva, Adam, Annika, Petra, Alex, Jonte, Majsan och Tobbe – det är bara några karaktärer från serien vi aldrig kommer att glömma! Nu bekräftar Nöjesbladet att det kommer en ny långfilm med tidiga 00-talets favoritpar. Serien ”Eva & Adam” spelades in och visades mellan 1999 och 2000. Långfilmen ”Eva & Adam – fyra födelsedagar och ett fiasko” hade premiär 2001. Det finns minst sagt många minnesvärda ögonblick från serien. Som när ”coola gänget” smög sig in på äventyrsbadet och badade under kvällstid (tills väktarna dök upp och gänget helt plötsligt inte var så coola längre) eller när Eva och Adam tog sin första kyss när de åt vaniljglass med varma hallon.

När kommer filmen om Eva och Adam?

Det är hittills för tidigt att spekulera i när filmen kommer ha premiär men vi vet att det är bolaget Filmlance som ska producera filmen. Producenten Francy Suntinger skriver i ett sms till Nöjesbladet att de castar skådespelare till en ny långfilm om Eva och Adam. Enligt annonsen från Facebook söker castingbolaget barnskådespelare, främst tjejer i åldrarna 11 till 13 år och killar i åldrarna 11 till 16 år. De letar efter både huvudroller och biroller.

Det här är allt vi vet om den nya Eva & Adam långfilmen

Quiz: hur mycket kan du om ”Eva & Adam”?