in

Här är allt om Gränslandet 2022

Gränslandet 2022
Bildkälla: Patricia Recourt/TV4

Sitter du bänkad framför Robinson varje kväll? Här är allt om extraprogrammet Gränslandet och dess deltagare. Mer

Älskar du överlevnadsprogrammet Robinson? Då har du förmodligen inte missat dess systerprogram Gränslandet. I årets säsong får vi återse några gamla deltagare vars mål är att tävla sig in till Robinson. Här är allt du behöver veta om Gränslandet 2022.

Gränslandet 2022: detta går det ut på

I tidigare säsonger har Gränslandet varit en plats dit utröstade deltagare har hamnat för att få en revansch. Tillsammans lever de på en egen strand. Där får de tävla och utmana varandra i dueller, där vinsten är att få komma tillbaka till originalprogrammet. Årets säsong är dock lite annorlunda, i år startar fem gamla deltagare i Gränslandet från dag ett.

Gränslandet 2022: Här är alla deltagare

De tidigare tävlande som återses i årets säsong av Gränslandet är Hayes JemideMattias PettersonLinn LundAnna Frycklund och Jani Jokinen. De har nu återigen en chans att ta hem den eftertraktade Robinson-statyetten. De som åker ut från årets upplaga av Robinson kan i vissa fall hamna i gränslandet och få chansen att tävla sig tillbaka till programmet. Här kan du läsa mer om årets deltagare.

hayes
Hayes Jemide. Bildkälla: Patricia Recourt/TV4

Var kan jag se Gränslandet?

Gränslandet hade premiär 21 mars och sänds fyra dagar i veckan. Du kan se Gränslandet på TV4, TV4 Play eller C More.

Vad hände i Gränslandet 2021?

Förra säsongen av Gränslandet blev mer omtalad än de tidigare säsongerna. Detta på grund av att två deltagare blev diskade eftersom de hade fuskat. Då Gränslandet spelades in på fastlandet utanför Haparanda lämnade deltagarna Elias och Sophia inspelningsområdet i jakt på mat. Vilket ledde till att de blev diskade från programmet.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.