in

De tävlar i Gränslandet

Gränslandet robinson 2023
Fotograf: Daniel Sahlberg / TV4

I Gränslandet hamnar de deltagare som åker ut från Robinson, och där får de chansen att ta sig tillbaka till tävlingen. Här är allt om höstens program. Mer

Älskar du överlevnadsprogrammet Robinson? Då har du förmodligen inte missat dess systerprogram Gränslandet. I Gränslandet får vi följa utröstade deltagares resa tillbaka till Robinson. Tillsammans lever de på en egen strand, där de får tävla och utmana varandra i dueller. Vinsten är att få komma tillbaka till originalprogrammet. Här är allt vi vet om årets säsong!

När börjar Gränslandet 2023?

Höstens säsong har premiär på TV4 play måndagen den 2 oktober, samma dag som Robinson har premiär på TV4. Det publiceras fyra avsnitt varje måndag, samt ett extra på torsdagen under den första veckan. Alla avsnitt släpps klockan 02.00.

När är finalen?

Finalen kommer ha premiär på TV4 Play torsdag 23 november. Du kommer att kunna se den på TV på kanalen Sjuan den 26 november.

Gränslandet robinson 2023
Alla deltagarna i Robinson 2023. Fotograf: Daniel Sahlberg / TV4

Var sänds Gränslandet?

Du kan se programmet på TV4 Play och kanalen Sjuan.

Vilka deltagare medverkar i programmet?

I år är det redan tre deltagare på plats, när programledaren Petra ”Pam” Malm öppnar upp Gränslandet. Gänget är på olika sätt redan experter på Robinson.

Emilia Persson

Försäkringsrådgivare, 22 år, Gävle. Personlig sak: affirmationskort.

Gränslandet deltagare 2023
Fotograf: Daniel Sahlberg/TV4

Patrik Bernstrof

Försäkringschef, 52 år, Tyresö. Personlig sak: öronproppar.

Gränslandet serie
Fotograf: Daniel Sahlberg/TV4

Pelle Lilja

Socialpedagog, 59 år, Enskede. Personlig sak: poncho.

Gränslandet idag
Fotograf: Daniel Sahlberg/TV4

De som åker ut från årets upplaga av Robinson kan i vissa fall hamna i Gränslandet och få chansen att tävla sig tillbaka till programmet. Här kan du läsa mer om årets deltagare.