in

Då har C Mores nya romcom ”Handen på hjärtat” premiär

Handen på hjärtat skådespelare
Handen på hjärtat. Bildkälla: Magnus Ragnvid/C More

I C Mores nya romcom får vi följa parterapeuten Ava, som bara genom att lägga handen på någons hjärta kan se avgörande ögonblick ur dennes framtida kärleksliv. Mer

Den nya C More-serien Handen på hjärtat beskrivs som en klassisk romcom med en twist. I serien får vi följa Ava, som spelas av Sara Shirpey, och hennes arbete som parterapeut. Men hon är inte vilken parterapeut som helst. Ava har nämligen en övernaturlig förmåga – bara genom att lägga handen på någons hjärta kan hon se ögonblick ur dennes framtida kärleksliv. Detta har gjort henne till en framgångsrik terapeut, men det har inte varit lika lyckat för hennes privatliv. Eftersom hon fått många visioner där hon själv sårat eller blivit sårad har hon tappat all tro på att hitta kärleken för egen del.

– Det har varit roligt och utmanande att få gestalta Ava! En person med övernaturlig kraft i en mysig och kul, men också svårnavigerad genre som jag gör för första gången. Det gällde att ta ner det i vardagen och hitta det mänskliga och relaterbara, säger Sara Shirpey i ett pressmeddelande.

Handlingen utspelar sig i nutida Stockholm där hon driver en privat mottagning tillsammans med två andra psykologer; Markus (som spelas av Christer Fant) och Mikaela (som spelas av Sanna Sundqvist). Men snart flyttar en ny hyresgäst (som spelas av Hannes Fohlin) in på kontoret – och efter det blir ingenting sig likt.

När har Handen på hjärtat premiär på C More?

Handen på hjärtat har premiär den 23 november och består av sex avsnitt. Det kommer släppas två avsnitt per vecka.

Finns det en trailer?

Än så länge finns ingen trailer, men lovar att uppdatera er så snart den kommer!

Handen på hjärtat C More
Sara Shirpey. Fotograf: Magnus Ragnvid/C More

Vilka skådespelare är med i Handen på hjärtat?

I övriga roller hittar vi bland andra:

  • Björn Kjellman
  • Klara Zimmergren
  • Marall Nasiri
  • Eric Stern
  • Tova Magnusson
  • Jonatan Rodriguez

För manus och regi står Lina Åström, som även skrivit manus till ungdomsserierna Ligga – konsten att komma över sitt ex och Sjukt oklar.