in

Gossip Girl får 10 nya avsnitt – här är allt vi vet!

gossip girl får ny säsong
Källa: Gossip Girl

XOXO, Gossip Girl here and have I got some very exciting news for you. Tv-serien får 10 nya avsnitt och vi kan räkna med både skvaller och nya intriger. Mer

Det har gått 8 år sedan det avslöjades vem som låg bakom Gossip Girl och sajten fick läggas ner. Nu öppnas den igen och i 10 nya avsnitt av tv-serien kommer vi få följa nya intriger, skvaller och rykten. Hollywood Reporter bekräftar att serien kommer sändas på HBO Max, en ny streamingtjänst som lanseras under våren 2020.

Kristen Bell återvänder till serien

Det finns dock lika mycket skvaller om de nya avsnitten som back in the days, när rykten om vem som var den riktiga Gossip Girl spreds som en löpeld. Teen Vouge meddelar att seriens ursprungliga skapare Josh Schwartz och Stephanie Savage skrivit nytt material till serien. Vi vet fortfarande inte om någon karaktär från tidigare säsong kommer att återvända (själv håller jag tummarna för Jenny Humphreys comeback!). Däremot vet vi att Kristen Bell återvänder. Under alla tidigare säsonger var Kristen Gossip Girl-rösten och hon medverkade även i ett avsnitt.

Joshua Safran om de nya avsnitten: ”Lite mer woke”

Producenten och författaren Joshua Safran säger i en intervju med Hollywood Reporter att de nya avsnitten kommer vara en uppdatering av originalet eftersom både New York och våra sociala medier har förändrats sedan Gossip Girl sist spelades in.

tagg

– Ingen av oss är intresserade av att göra om samma historia, säger han.

Även om jag älskade Gossip Girl måste jag medge att serien hade en hel del brister. Joshua Safran menar på att det var dåligt med representation i serien och att de nya avsnittet kommer vara annorlunda och lite mer ”woke.”

Nu väntar vi med spänning på ett premiärdatum!

Är du ett äkta Gossip Girl-fan? Gör vårt quiz och ta reda på det!