in

Allt du vill veta om uppföljaren till Gossip Girl

gossip girl viaplay

Vi vet, det är förvirrande! Men vi pratar alltså om NYA Gossip Girl säsong 2. Snart har den premiär, och det ser ut som att en av originalseriens största skurkar är tillbaka på Upper East Side. Mer

Det har gått över tio år sedan det avslöjades vem som låg bakom skvallersajten Gossip Girl, vilket innebar sluter för originalserien med samma namn. Vi tvingades ta farväl av Blair, Serena och resten av gänget, men förra året kom en uppföljare till kultserien där vi istället fick lära känna en rad nya elever på Constance Billard. Mycket har förändras, men några saker består – som till exempel att det fortfarande är Kristen Bell som är berättarrösten. Nu kommer en andra säsong av nya Gossip Girl.

När har Gossip Girl säsong 2 premiär?

Den andra säsongen har premiär på HBO Max den 1 december 2022.

Finns det en trailer?

Well, well, well… visst är det Georgina Sparks (som spelas av Michelle Trachtenberg) som syns i slutet av trailern till den andra säsongen? Det kan tyvärr bara betyda att vi får förbereda oss på en hel del kaos, drama och skandaler.

https://www.youtube.com/watch?v=QgwI0jXEzOI

Hur många avsnitt består uppföljaren till Gossip Girl av?

Första säsongen består av 10 avsnitt, och vi räknar med lika många för säsong 2.

Vilka skådespelare är med i serien?

Här är några av skådespelarna som syns i rollerna:

  1. Jordan Alexander spelar Julien Calloway
  2. Whitney Peak spelar Zoya Lott
  3. Tavi Gevinson spelar Kate Keller
  4. Eli Brown spelar Otto ”Obie” Bergmann IV
  5. Thomas Doherty spelar Max Wolfe
  6. Emily Alyn Lind spelar Audrey Hope
  7. Evan Mock spelar Akeno ”Aki” Menzies
Gossip Girl Netflix

Finns Gossip Girl på Netflix eller Viaplay?

Nej! Om du vill se Gossip Girl behöver du ha ett konto på HBO Max. Där finns både originalversionen och den nya versionen av serien.

Vad är det för handling i Gossip Girl?

Både originalserien och nya serien handlar om rika ungdomar och deras liv på Upper East Side. Deras liv präglas av skandaler och skvaller, allt noga övervakat av någon som kallar sig Gossip Girl – en sajt som sprider både sanna och falska rykten om karaktärerna i serien.