in

Vi har ett datum! Då har nya Gossip Girl premiär

gossip girl serie trailer reboot
Bildkälla: Gossip Girl

Good morning, Upper East Siders! Snart har nya Gossip Girl premiär – och här är exakt allt vi vet om serien. Mer

Det har nu gått nio år sedan det avslöjades vem som låg bakom skvallersajten Gossip Girl och därmed visades den sista säsongen av serien. Trodde vi! Nu är serien nämligen tillbaka med nya avsnitt. Men när och var kommer vi kunna kolla på dem? Och kommer Serena, Blair och Dan att återvända till Upper East Side, eller får vi se helt nya skådisar i rollerna? Här är exakt allt vi vet!

När har nya Gossip Girl premiär?

Vi har äntligen ett datum! Den 8 juli har nya Gossip Girl premiär på HBO Max i USA. Om samma datum gäller i Sverige återstår att se, vi håller er uppdaterade!

Se trailer till nya Gossip Girl här!

Hur många avsnitt består uppföljaren till Gossip Girl av?

Totalt kommer serien bestå av 10 avsnitt. Om det blir en andra säsong återstår att se!

Vilka skådespelare kommer vi få se i rollerna?

Det står sedan tidigare klart att huvudkaraktären Audrey kommer spelas av Emily Alyn Lind. Vi kommer även få se You-skådisen Elizabeth Lail i en av rollerna. Andra skådespelare som bekräftas vara en del av det nya Gossip Girl-gänget är Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Julien Calloway, Whitney Peak, Evan Mock, Tavi Gevinson, Zion Moreno och Savannah Lee Smith.

Men hur blir det med de gamla karaktärerna då? Vad vi hittills vet är att Kristen Bell fortsatt kommer vara Gossip Girl-rösten. Om någon annan av det gamla gänget återvänder är ännu oklart, men enligt Teen Vogue kommer vi få veta vad som hänt med Serena, Blair och resten av originalkaraktärerna.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.