in

Då kommer en ny säsong av SVT:s Gift vid första ögonkastet

Snart kommer en ny säsong av SVT-serien Gift vid första ögonkastet. Här är allt vi vet om den! Mer

När har Gift vid första ögonkastet premiär 2022?

I Gift vid första ögonkastet matchar fyra experter ihop ett gäng deltagare som ska gifta sig utan att har träffats. Därefter följer några veckor av bröllopsresa, att flytta ihop och träffa varandras kompisar. Experterna, som bland annat består av en psykolog och en sexolog, hjälper paren på vägen – men kommer paren hålla ihop när programmet är slut? Eller kommer de gå skilda vägar?

Än så länge har vi inget premiärdatum för den nya säsongen, men förra året hade programmet premiär i februaric. I somras gick det att ansöka till serien, så förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge innan vi får se nya deltagare paras ihop i SVT.

Gamla säsonger av Gift vid första ögonkastet: så gick det för paren

Taco-paret, spinoffs och breakups. Sedan Gift vid första ögonkastet hade premiär 2014 har programmet bjudit på både dramatik och romantik. Vad minns du från tidigare säsonger? Så här gick det för paren sen!

Gift vid första ögonkastet 2021

I förra säsongen av programmet fick vi följa paret Sofia och Anton (aka taco-paret). De är fortfarande gifta och i slutet av oktober avslöjade paret att de väntar sitt första barn.

Vi fick också följa Elinor och Lars som ja till att fortsätta vara gifta i slutet av säsongen. Men i uppföljningsavsnittet som visades en tid efter programmet hade paret gått skilda vägar. Det tredje paret utgjordes av Susanna och Johan som i säsongens sista avsnitt beslutade sig för att inte vara gifta längre.

Gift vid första ögonkastet 2020

Det kändaste paret i Gift vid första ögonkastets historia måste nästan vara Maxine och Emil. Efter säsongen kunde vi fortsätta följa deras resa i SVT-serien Äktenskapet, och i slutet av förra året fick paret sitt första barn. I säsongen medverkade även paren Elina och Albin, samt Elahe och Jacob. Båda paren valde att gå skilda vägar i sista programmet.

Gift vid första ögonkastet 2019

I 2019 års säsong fick vi följa paret Miha och Niclas som fortfarande är gifta. Förutom dem fick vi även följa Malin och Daniel som skiljde sig i slutet av programmet. Det tredje paret utgjordes av Jannica och Magnus som fortsatte vara gifta efter programmet, men valde senare att gå skilda vägar.

Var kan jag se Gift vid första ögonkastet säsong 1?

Den första säsongen av Gift vid första ögonkastet hade premiär på SVT Flow i november 2014. I skrivandes stund är säsongen inte tillgänglig någonstans (förutom det här kortat klippet från Youtube), men vi håller er uppdaterade om det dyker upp någonstans.