in

Allt vi vet om Formula 1: Drive to Survive säsong 5

Formel 1 netflix
Bildkälla: Formula 1: Drive to Survive / Netflix

Gillar du snabba bilar och lyxiga livsstilar? Då är serien ”Formula 1: Drive to Survive” någonting för dig! Här är allt vi vet om säsong 5. Mer

Vad handlar Formula 1: Drive to Survive om?

Den omåttligt populära dokumentärserien Formula 1: Drive to Survive har bänkat många tittare. Vanligtvis kanske sportdokumentärer bara lockar de som redan är insatta och intresserade av sporten i fråga, men den här serien är något annat. Vi följa flera förare och deras glamorösa livsstilar – både på och utanför banan.

Netflix: När kommer Formula 1: Drive to Survive säsong 5?

Säsong fyra av dokumentärserien har precis släppts, men kanske undrar du redan nu när nästa säsong. kommer? Än har inte Netflix avslöjat om det blir en till säsong, men ryktet säger att produktionen har varit på Grand Prix-tävlingar och filmat! Då serien följer det tidigare årets tävlingar får vi nog vänta till 2023 innan den har premiär.

Var kan jag se säsong 3 och 4 av Formula 1: Drive to Survive?

Hittills har serien fyra säsonger och alla går att se på Netflix. Varje säsong innehåller 10 avsnitt som är ungefär 40 minuter långa.

Vilka är de kändaste Formel 1-förarna?

De bästa förarna just nu är Max Verstappen, Lewis Hamilton och Lando Norris. De kom topp tre i förra årets VM och det är alltid en jämn match om guldet.

Var kan jag se Formel 1 2022?

I Sverige kan du se Formel 1 på V Motors (som tidigare var Viasat Motor) eller på Viaplay. De har alla rättigheter till tävligen, så där kan du se alla träningar, kval och lopp.

Vem vann Formel 1 2021?

Det var Max Verstappen som tog hem hela Formel 1 2021. Han är en nederländsk-belgisk bilförare som kör för Red Bull Racing med nederländsk licens. I december 2021 vann han även Formel 1-VM efter en hård duell mot Lewis Hamilton.