in

Nu är trailern för Ted Gärdestad-filmen här (ja, vi fick tårar i ögonen och gåshud)

ted garestad film premiar trailer

Nu är trailern för ”Ted – för kärlekens skull”. Adam Pålsson och Happy Jankell är i huvudrollerna – och vi längtar så mycket tills filmen har premiär! Mer

Adam Pålsson spelar rollen som Ted Gärdestad i den kommande filmen Ted – för kärlekens skull. Ted Gärdestads karriär blev tyvärr alldeles för kort, men det känns nästan som att han är hos oss igen för en liten stund eftersom Pålsson är helt otroligt lik honom i trailern.

Filmen är en berättelse om en av vår tids största kompositörer, hans orubbliga relation till brodern Kenneth, till musiken och till livet, skriver Nordisk Film.

I trailern får vi se hur Gärdestad spelar in låtar i barndomshemmet och blir avbruten av sin mamma som ska tvätta. Vi får sedan fortsätta följa honom genom karriären, de galna fansen och så småningom den psykiska ohälsan. Kärlekshistorien mellan honom och Lotta Ramel (Happy Jankell) visas också, och det verkar vara riktigt tårdrypande.

Filmen har premiär i vinter.

Se trailern nedan.

Den 21 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day i Stockholm, en mode- och skönhetsfestival som vänder sig till alla som är mode- och skönhetsintresserade. LÄS MER OCH BOKA HÄR.