in

The Hills gör comeback – se första trailern

I The Hills: new beginnings får vi följa Audriana, Heidi och gänget igen. Nu har den första trailern släppts, och vi drunknar i nostalgi! Mer

När det stod klart att The Hills kommer tillbaka med en ny säsong var det många som kände sig tveksamma. Skulle verkligen den gamla casten komma tillbaka och kan det bli lika bra som the original The Hills? Nu vet vi att svaret är ja, i alla fall på den första frågan. De allra flesta från original-casten gör faktiskt comeback och vi ser bland annat Audrina Patridge, Frankie Delgado, Justin Bobby, Heidi och Spencer Pratt och Whitney Port. En nytillskott som vi ser SÅ mycket fram emot att se är Micha Barton, aka Marissa Cooper. Vi kommer även se Pamela Anderson och Tommy Lees son, Brandon Thomas Lee, i serien.

mtv the hills uppföljare

Läs också: 7 moments från The Hills som går till historien som de bästa tv-ögonblicken någonsin.

Nu har MTV släppt en första trailer till The Hills: new Beginnings och det ser riktigt lovande ut. Om det är riktig kvalitet eller nostalgi som gör att i längtar till premiären vet vi inte (jo, det är nostalgi), men visst blir man sugen på att se mer?