in

Sista trailern för ”Fifty Shades Freed” har kommit – med en chock i slutet!

fifty shades freed

Okej, nu längtar vi ÄNNU mer till Fifty Shades Freed! Mer

I november kom en trailer för Fifty Shades Freed-filmen som då sades vara den sista, innan filmen äntligen har premiär i februari (det börjar närma sig, hörni!). Men, nu har det kommit en till!

Trailern innehåller många filmsnuttar vi sett tidigare, men även sådana som är nya för just denna trailer. Vi får se hur Ana är lite kaxigare än vanligt och att Christian slår till någon på en klubb. Men, vi får också se att Anas tidigare chef Jack Hyde verkar ha kidnappat någon, en blond tjej. Och det är ju inte helt osannolikt att det skulle kunna vara Anas bästa vän Kate Kavanagh.

Den största chocken kommer dock precis i slutet av trailern. Ana sitter hos någon som verkar vara en doktor, när hon får reda på att hon är gravid (!).

*Spoiler-varning* För de som läst böckerna kommer väl dock detta inte så förvånande, då paret får minst två barn tillsammans. Men vi har ju inte kunnat veta om den delen skulle vara med i Fifty Shades Freed.

Fifty Shades Freed är sista filmen i den populära serien, och om man kör på klassisk manér inom film kan vi gissa på att slutscenen kommer visa Ana och Christian med deras två barn. Och sedan lever de väl lyckliga i alla sina dagar, antagligen. I februari får vi svaret!

Se nya trailern här nedan.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss