in

Sista trailern för ”Fifty Shades Freed” är här – och det blir SJUKT mycket drama!

fifty shades freed trailer

Nu är den här! Den sista officiella trailern för Fifty Shades Freed, och det blir dramaaa. Mer

The moment vi har väntat på är här, sista trailern för tredje filmen i Fifty Shades-serien är äntligen här! Eller ja, egentligen väntar ju vi tills själva filmen faktiskt har premiär. Men vi får hålla till godo med trailern istället.

Det har tidigare släppts flera teasers inför sista filmen, men nu är alltså det officiella trailern här. Fifty Shades Freed har premiär på alla hjärtans dag 2018 och det verkar bli den mest spännande filmen i serien om Christian Grey och Anastasia Steele. Eller, vi kanske ska säga Anastasia Grey med tanke på att paret gifter sig.

Vad kan vi vänta oss då? Jo, förutom kärlek är det också mycket (läs: megamycket) drama i Fifty Shades Freed. ”Mrs. Robinson” är tillbaka, det är biljakter, slagsmål, läskiga telefonsamtal från Jack Hyde och pistoler. Med andra ord blir det nog knappt en lugn stund.

Se trailern här nedan.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss