in

Se Skönheten och odjuret-trailern VS det tecknade originalet – wow, så likt!

Beauty & The Beast trailer

Hur lik är den nya Skönheten och odjuret-filmen sin klassiska tecknade föregångare? Här får du svaret – och det är verkligen imponerande! Mer

För att ytterligare bygga på hajpen inför den kommande Skönheten och odjuret-filmen som har premiär den 17 mars nästa år har moviepilot.com gjort en detaljrik jämförelse av filmtrailern och den gamla tecknade originalfilmen från 1991 – scen för scen, ruta för ruta. Resultatet är verkligen imponerande, och man får en känsla av hur noga den nya filmen följer sin legendariska föregångare.

Här kan du se den nya sensationella ”kombo-trailern”:

Visst blir man nu ännu mer sugen på att se den nya versionen av Skönheten och odjuret? Och såklart på att se om den gamla klassikern där Sofia Källgren gjorde Belles svenska röst och Tommy Körberg odjurets. Är du sugen på att lyssna på hur soundtracket med Sofia och Tommy lät kan du göra det här.

I den nya filmatiseringen görs rollen som Belle av Emma Watson, mest känd för att ha spelat Hermione Granger i Harry Potter-filmerna. Nya Beauty & The Beast är regisserad av Bill Condon som bland annat gjort The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 och 2. Sammantaget känns detta mycket lovande!

Vill du se den nya trailern, som släpptes härom dagen, i sitt ”originalskick” kan du göra det här.