in

OMG! Skaparen av Gilmore Girls hintar om en ny säsong

gilmore girls

Snart kan vi få besöka Stars Hollow igen! Mer

Vi fick följa Lorelai och Rory Gilmore i sju säsonger innan succéserien Gilmore Girls lades ner 2007. Men! Förra året var det ju dags att kika in i deras liv igen, när miniserien Gilmore Girls: A year in the life blessade våra liv. Seriöst, hur ofta drömmer man inte om att bara ta sitt pick och pack och flytta till Stars Hollow? Och hänga på Luke’s varje dag såklart, och då gillar jag inte ens kaffe.

gilmore girls

Själva Stars Hollow finns ju tyvärr inte på riktgt. Men det betyder inte att vi aldrig kommer få se staden igen. Gilmore Girls kan nämligen ge oss ytterligare flera avsnitt, efter att miniserien förra året blev så uppskattad.

Seriens skapare Amy Sherman-Palladini har nämligen i en ny intervju öppnat upp för möjligheten att fortsätta Lorelai och Rorys historia.

– Vi har karvat ut en fin liten nisch för oss själva med Amazon som säger att om vi någonsin vill göra det, om tjejerna och vi går ihop och har ett koncept som funkar, så har vi friheten att göra det, säger Sherman-Palladino till Radio Times.

Hur länge ska vi behöva vänta på det då? Kommer det hända snart?

– Det måste ske under rätt omständigheter, och att vi alla är på samma humör för att gå och måla om Stars Hollow igen. För vi behövde måla om Stars Hollow, och vi måste måla om det igen. Men det är definitivt möjligt.

Såklart det är möjligt! Och, om de inte själva orkar måla om Stars Hollow står jag först på tur att hjälpa till!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss