in

OMG! Emma Watson hintar om att det kan komma en ”Skönheten och Odjuret 2”

skonheten och odjuret 2

Vi hade definitivt stått i kö för att se en uppföljare på Skönheten och Odjuret. Mer

En av de filmerna vi såg fram emot mest under förra året var helt klart Skönheten och Odjuret med Emma Watson och Dan Stevens i huvudrollerna. Och vi blev inte besvikna när filmen hade primär i mars 2017, den blev även hyllad världen över.

Och efter en sådan succé som Skönheten och Odjuret hade är det väl inte så märkligt om det skulle komma en uppföljare? Det tycker i alla fall inte Emma Watson.

Vid Golden Globes-galan i söndags uttryckte Watson intresse för återvända till berättelsen.

– Jag är nyfiken på hur berättelsen fortsätter efter att Odjuret förvandlats, säger skådespelerskan till E! på röda mattan.

Hon la även till att ”allt kan hända” när det kommer till en andra film för Belle och Odjuret. Eller ska vi kanske kalla honom för Prince Charming nu där han inte är ett odjur längre?

skonheten och odjuret

Det Watson säger är ju absolut ingen officiell bekräftelse på att det kommer en uppföljare, men det är ändå bra att veta att hon som en av huvudrollsinnehavarna gillar tanken. Och det skulle vara så roligt att se vad som faktiskt händer efter ett sagoslut med ’och så levde de lyckliga i alla sina dagar’ osv.

En sak är säker, och det är att vi hade hoppat av glädje om nyheten att Skönheten och Odjuret 2 blir verklighet.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss