in

Nytt på Netflix i februari: här är filmerna och serierna du ska se

nyheter nytt netflix februari 2019
Netflix

Vilka serier och filmer ska göra dig sällskap i februari-mörkret? Vi har listat de bästa som kommer till Netflix till februari! Mer

1 februari

The Russian Doll

The Russian doll är en ny tv-serie som bland annat (världens bästa) Amy Pohler står bakom. Den handlar om Nadia, som firar sin 36-årsdag, och dör – men återuppstår om och om igen.

Velvet Buzzsaw

En kritiker, en gallerist och en assistent får tag på konstverk från en konstnär som nyligen gått bort – men girighet och hämnd skapar problem.

14 februari

Dirty John

Krim-podden Dirty John har blivit tv-serie. I den får vi följa affärskvinnan Debra Newells och se hur hennes liv rasar samman när hon blir kär i bedragaren John Meehan.

15 februari

The break uppers

Kompisarna Jen och Mel driver ett företag vars affärsidé går ut på att mot betalning få par att göra slut. En dag drabbas en av dem av samvetskval, vilket sätter vänskapen på prov.

The perfect man

Den är inte så bra, men en perfekt mys-film med Hilary Duff. The perfect man kom redan 2005, och handlar om en ensamstående mamma som börjar få mejl från en hemlig beundrare.

28 februari

Isn’t it romantic

New York City-arkitekten Natalie (Rebel Wilson) arbetar hårt för att bli sedd på jobbet, blir inte sedd. Hon är cynisk när det gäller kärlek, och hamnar efter ett rån i en mardröm: i en romantisk komedi där hon själv spelar huvudrollen.