in

Nya trailern för Fifty Shades Freed är här (mycket drama väntar!)

fifty dragare

Det är långt kvar innan Fifty Shades Freed kommer, men ni kan vi peppa lite till med den nya trailern! Mer

Den tredje filmen i Fifty Shades-serien har premiär på alla hjärtans dag 2018. Då får vi äntligen se hur Anastasia Steele får sin Mr Grey då de säger ”ja” till varandra innan de åker iväg på, vad vi gissar är, världens mysigaste och mest lyxiga smekmånad i Paris.

Men allt är inte ljust och romantiskt i den nya filmen. Kommer du ihåg Jack Hyde? Anas sliskiga chef som, förutom att ta på henne mot hennes vilja, även avslutade förra filmen med att bränna ett hål på ett foto där Christian Grey visades. Japp, han är tillbaka – såklart.

De som såg Fifty Shades Darker på bioduken fick se en teaser för den tredje filmen redan då. Då kunde man se att någon slängde sig mot marken med en pistol riktad framåt. I den nya trailern som kommit nu kan vi se Jack Hyde (gissar vi på) komma bakom Ana och anfalla henne. Kan det då vara Christian som riktar pistolen? Hm, antar att vi får vänta och se.

Kolla in den nya trailern här nedan!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss