in

Ny teaser för Fifty Shades Freed är här och den är SJUKT spännande!

fifty shades freed

Drama, romatik och lite mer drama är vad som väntar oss. Mer

På alla hjärtans dag är det dags för tredje filmen i Fifty Shades-serien och vi är peppade! Nu har ytterligare en teaser släppts och filmen verkar vara mycket mörkare än vi först trott. I november kommer den officiella trailern och då får vi nog fler ledtrådar om vad Fifty Shades Freed kommer bjuda på. Men! Så länge får vi hålla till godo med en till teaser.

Den nya teasern för Fifty Shades Freed visar först en brudklänning som hänger från en kristallkrona, innan vi får se Anastasia Steele och Christian Grey gifta sig. Vi får sedan se glimtar av deras smekmånad innan allt tar en helsväng och blir väldigt mycket mörkare när Ana hittar en pistol.

Vi får också se hur Ana blir förföljd av en annan bil när hon är ute och kör. Om ni trodde dramat slutade där har ni fel, vi får nämligen se en man skjuta mot någon, och Ana skjuta någon. Innan teasern avslutas får vi också se hur Anas tidigare chef Jack Hyde dyker upp bakom Ana och riktar en kniv mot hennes hals. Kan det vara honom som Ana skjuter mot?

Känns mer som om att den här filmen borde heta Fifty Shades Darker, eller vad tror ni?

Kolla in trailern här nedan! Mrs. Grey will see you now.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Nr5_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss