in

Nu kan ”Systrar i jeans 3” snart bli verklighet – vi hoppas SÅ mycket!

systrar i jeans 3 dragare

De magiska jeansen kan snart vara tillbaka, hörni! Mer

Den första filmen som handlar om Bridget, Carmen, Tibby och Lena kom ut 2005, vilket är helt sjukt att tänka på (var tog tiden vägen liksom?). Den andra filmen om systrarna i jeans kom ut 2008, så det är verkligen dags att vi får följa med på ett till av deras äventyr.

Enligt Entertainment Weekly kan nämligen en tredje film hända snart, och uppgifterna kom från en av systrarna själva. Det är Amber Tamblyn, som spelar Tibby, som fått oss att hoppas på att Systrar i jeans 3 kommer gå upp på bioduken asap.

– Jag har väldigt höga förväntningar på att det händer snarare förr än senare, sa hon och berättade att filmen hade ”varit under utveckling ett tag”.

systrar i jeans gif

Och vi kan knappt vänta på att se Tamblyn, Blake Lively, America Ferrera och Alexis Bledel återförenade på film igen.

De fyra skådisarna är inte bara vänner framför kameran, utan är även typ bästisar på riktigt också! Snacka om #squadgoals!

[adSpace placement=”auto”]

Frågan är ju bara vad en tredje film kommer handla om? Den med bra minne kommer kanske nämligen ihåg att jeansen tappades bort i andra filmen. Kanske ger sig gänget ut på en resa för att hitta byxorna. De är ju magiska, trots allt.

Den 21 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day i Stockholm, en mode- och skönhetsfestival som vänder sig till alla som är mode- och skönhetsintresserade. LÄS MER OCH BOKA HÄR