in

Nu kan du se nya filmen om Voldemort – perfekt för Harry Potter-fans!

voldemort film

Mörkrets herre Voldemort himself har fått en egen film, och nu kan du se den helt gratis! Mer

I väntan på att uppföljaren till Fantastiska vidunder och var man hittar dem kommer ut i höst, kan man nu se filmen Voldemort: Origins of the Heir. Det är en fan-producerad film som är godkänd av Warner Bros.

Om du är ett riktigt Harry Potter-fan vet du säkert allt om filmen redan, men för den som inte är helt inne i trollkarlsvärlden kan vi berätta lite mer.

Voldemort: Origins of the Heir är en italiensk film, dubbad till engelska, som från början fick pengar med hjälp av crowdfunding. Warner Bros. kontaktade de som gjorde filmen halvvägs in i produktionen, och lät dem bara fortsätta om de gick med på att släppa deras Voldemort-film gratis. Och nu finns den alltså, gratis, för alla att se på Youtube. Filmen är drygt 50 minuter lång.

LÄSTIPS! Våra bästa filmtips 2018!

Filmens regissör Gianmaria Pezzato sa förra året om filmen att de ville djupdyka i Tom Marvolo Riddles förflutna och hur han blev Han-som-inte-får-nämnas-vid-namn. De hade inspirerats av J.K. Rowlings sjätte bok i serien, Harry Potter och Halvblodsprinsen.

– Vi undrade, ’Vad gjorde att Tom Riddle blev Voldemort?’. Vad hände under det året, och vad hände egentligen på Hogwarts när han kom tillbaka? Det finns vissa ledtrådar i böckerna som inte införlivats i filmerna. Detta är historien vi vill berätta: Uppkomsten av Mörkrets herre innan Harry Potter.”

Voldemort: Origins of the Heir laddades upp på Youtube 13 januari och har i skrivande stund redan över sex miljoner visningar. Du kan se filmen HÄR.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss