in

Ni MÅSTE se den raderade scenen från ”Titanic” – gör filmen så mycket sorgligare

titanic raderad scen

Det finns många scener som till slut inte kom med i filmen Titanic, men detta är en av de sorgligare. Se den här! Mer

Frågan är om världen någonsin kommer komma över att Jack Dawson inte lade sig på dörren bredvid Rose DeWitt Bukater, och istället frös ihjäl i vattnet. Något som verkligen inte makes sense om vi får tro forskare.

Rose var sedan en av de få som räddades efter att Titanic förlist ute till havs. Hon togs till RMS Carpathia, vilket var fartyget som de överlevande fick åka med. Och nu har en raderad scen från filmen dykt upp till ytan för allmänheten, som visar just en sekvens ombord på Carpathia.

En utmattad Rose hjälps ombord på skeppet, där hon kollapsar i armarna på en sjuksköterska. Vi får sedan se den lilla flickan som Cal Hockley sa var hans dotter för att få åka med i en livbåt. då vet vi i alla fall att hon klarade sig säkert.

Fler förtvivlade och ledsna överlevande visas, innan Bruce Ismay, spelad av Jonathan Hyde, går genom folkmassan. Ismay var ju direktör för White Star Lines som byggde Titanic. Ismay blev efter Titanics förlisning skuldbelagd, då det var hans beslut att minska antalet livbåtar från 48 till 16 stycken. Och i den raderade scenen tittar de överlevande på honom som om han var pesten själv. Cirka 1 500 personer dog på Titanic.

Till sist visar den raderade scenen Ruth DeWitt Bukater, Rose mamma, när hon letar efter sin dotter. Ni som minns bra, eller bara sett om filmen väldigt många gånger, vet att Rose gömde sig för både Cal och hennes mamma (verkar det som) på Carpathia.

Denna raderade scenen knyter verkligen ihop många trådar, men tyvärr kom den alltså inte med i originalfilmen. Vi tycker att den hade gjort filmen ännu sorgligare, hur nu det är möjligt. Ni kan se scenen här nedan!