in

Här är den superfina detaljen i ”Titanic” som vi alla missat

titanic

Med tanke på hur många gånger man sett Titanic borde man ju redan lagt märke till allt. Men det finns faktiskt en detalj vi missat alla dessa år! Mer

För tjugo år sedan hade Titanic premiär på biograferna. Då var jag fyra år gammal, så det dröjde ju ett antal år innan jag såg filmen för första gången. Men, sedan dess har jag ändå hunnit med att se om den episka kärlekssagan mellan Jack och Rose några gånger.

Läs också: Forskare har pekat ut det största misstaget i ”Titanic”

Men, det finns en detalj som jag helt missat – och som du säkert inte heller lagt märke till. Säger frasen ”meet me at the clock” dig något? Ja, klart det gör.

När Jack blir bjuden på middag i första klass lämnar han efter middagen en lapp till Rose där det står just ”meet me at the clock”. Sedan går de ner till tredje klass och dansar och blir kära. Nu är du med va?

jack rose dans

Läs också: Här är teorin kring Jack och Rose i Titanic som du önskar att du aldrig hade läst

Precis i slutet av filmen så möts Jack och Rose vid klockan igen i en dröm som gamla Rose har. Det representerar ögonblicket de blev kära. Då är klockan 2:20 på natten. Den faktiska tiden då Titanic sjönk? Japp, you guessed it – 2:20.

Är det bara jag som ryser nu och vill se om Titanic ännu en gång?

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss