in

Här är de bästa filmerna på Netflix 2017

basta filmerna pacc8a netflix 2017

Är du sugen på att se en film och har ett Netflix-konto att tillgå? Grattis, då har du en hel uppsjö av filmupplevelser framför dig! Vi har nämligen listat de bästa filmerna som finns på Netflix! Mer

Netflix, aka Guds gåva till människan, har sjukt många bra filmer på lager – och nedan har vi listat de som vi tycker om lite extra. Enjoy!

Komedi:

Easy A (2010)

En high school-film där en vit lögn snart blir något mycket större. Rolig och underhållande film men vår allas favorit Emma Stone i huvudrollen!

Whip it (2009)

En dramakomedi som handlar om en småstadstjej som helt plötsligt hittar ett nytt sammanhang i en sport hon inte visste något om.

Mean girls (2004)

En kultfilm som det är hög tid att se (eller se om!). High school-film när det är som bäst, och roligast.

The Terminal (2004)

The Terminal är en drama-komedi som handlar om en man som mitt under en resa får veta att det har blivit en militärkupp mot hans land, och att landet enligt USA inte längre finns. Han blir fast på en flygplats i många år och vi får följa hans resa.

Amelia från Montmartre (2001)

En modern klassiker från Frankrike! Filmen handlar om Amelie som bor i Montmartre i Paris och hennes jakt på att hitta ägaren till en plåtburk hon hittat hemma hos sig!

Insidan ut (2015)

En av de bästa nya Disney-filmerna som gjorts. Den handlar om hur ens känslor samarbetar för att få en att leva – och det är illustrerat i magiskt Disney-maner.

 

Drama:

Precious (2009)

En oerhört stark och viktig film om en ung tjej som blir misshandlad, utnyttjad och oönskat gravid. Hela världen rasar, men två kvinnor vägrar ge upp hoppet om henne.

The Perks of being a wallflower (2012)

En film som handlar om att ta steget in i vuxenvärlden, med depression och en väns självmord bakom sig. Den här filmen är varm och viktig, och säger en del om hur viktig vänskap är.

Cast away (2000)

En man spolas upp på en öde är och till sällskap har han bara en boll som han döper till Wilson. En film där man hela tiden slängs mellan hopp och förtvivlan, en riktig klassiker som man bara måste se!

Drive (2011)

Ryan Gosling spelar en flyktbilsförare med stora drömmar. Efter en misslyckad stöt och ett oväntat möte tvingas han tänka om kring allt. Spännande film med bra soundtrack.

En oväntad vänskap (2011)

Den förlamade mångmiljonären Philippe finner en oväntad vänskap i sin nya assistent Driss. Den här filmen får vem som helst att gråta, vi lovar.

Blue valentine

I Blue Valentine får vi följa ett par från det att de träffas och flera år in i relationen. Det är en ärlig och jobbig film om kärlek, och om att att sluta vara kär.

Dreamgirls (2006)

I filmen Dreamgirls får vi följa 60-talsbandet ”Dreams” och konflikten som uppstår när deras agent sparkar en tjej i bandet och anställer en ny och mer PR-vänlig sådan.

The big short (2015)

Även om filmer om finansvärlden inte alltid är de mest lockande så är The big short en film som vi verkligen gillar. Den är spännande och kommer garanterat få dig intresserad av finanskraschen 2008 och dess bakomliggande orsaker!

Dagboken – jag sökte dig och fann mitt hjärta (2004)

En film som man antingen älskar eller hatar. Vi ÄLSKAR den och tipsar därför om den med glädje. Det här är en historia som får en att tro på kärleken, och gråta av glädje och sorg om vartannat.

Girl, interrupted (1999)

I filmen Girl, interrupted får vi följa Susanna som blir inlagd på psyket. Där hon hittar vänner för livet.

The Queen (2006)

Efter prinsessan Dianas död tvingas drottning Elisabeth och premiärministern Tony Blair fatta viktiga beslut mitt i sorgen.

The Reader (2008)

En man får återse en tidigare älskarinna flera år efter att hon har försvunnit, och snart en mörk hemlighet.

The blood diamond (2006)

En film om den smutsiga diamanthandeln och vad som kan hända om något går fel.

PS. I love you (2007)

En kvinna förlorar sin man efter att han en lång tid varit sjuk. Men helt plötsligt börjar det dyka upp meddelanden från honom som sänder ut henne på äventyr hon aldrig hade kunnat drömma om.

Almost famous (2000)

I Almost famous får vi följa en kille som drömmer om att bli musikjournalist – och får chansen att följa med ett band på uppgång på turné. Det är en film om kärleken till musiken och människor.

Thriller/Action

The dark knight (2008)

En film som man kommer gilla oavsett om man gillar actionhjältar eller inte. Dessutom är vår älskade Heath Ledger med och gör en magisk insats, bara det gör den värd att se.

 

The bling ring (2013)

Filmen bygger på verkliga händelser där ett ungdomsgäng bröt sig in hos Hollywood-kändisar och stal dyrbara kläder och smycken.

Winter’s bone (2010)

En ung kvinna, spelad av Jennifer Lawrence, försöker hålla ihop sin familj samtidigt hon letar efter sin sjuka, missbrukande pappa.

Black Swan (2010)

På vägen mot toppen upptäcker en ballerina en mörk sida hos sig själv, och i filmen får vi följa hennes kamp mot sina inre och yttre demoner.

Dokumentär:

Blackfish (2013)

Blackfish är en dokumentärfilm som handlar om den tillfångatagna späckhuggaren Tilikum, som flera gånger skadat och dödat människor.

Amanda Knox (2016)

Följde du nyheterna om det skräckinjagande mordet i Italien på en student? Amanda Know blev dömd, och friad, två gånger för mord. I den här dokumentären berättar hon för första gången om vad som egentligen hände.

[adSpace placement=”manual”]

Audrey & Daisy (2016)

En dokumentär om slut-shaming och hur att bli uthängd online kan leda till lidande och till och med död. En viktig dokumentär som ALLA borde se!

Det 13:e tillägget

I den här dokumentären får vi följa med in bakom stängslet på USA:s fängelser, där rasismen gror och frodas.