in

Här är ALLT vi vet om En prinsessas dagbok 3

Snart kan vi äntligen få komma tillbaka till älskade, fiktiva, Genovia! Mer

Det är sjukt att tänka sig att första filmen om Mia Thermopolis (eller ska vi säga Amelia Mignonette Grimaldi Thermopolis Renaldi) kom ut för 16 (!) år sedan. Filmerna om En prinsessas dagbok är baserade på böcker skrivna att Meg Cabot. Hittills finns det två filmer där vi får följa Mia, drottning Clarisse Renaldi och alla andra i San Francisco och Genovia (som ju såklart är kända för deras päron). Snack om att det ska komma en tredje film har cirkulerat länge, men nu verkar ryktet bli mer och mer bekräftat och om vi har tur behöver vi inte vänta allt för länge på En prinsessas dagbok 3. Här är allt vi vet just nu!
 1. Det finns ett manus!

  1 Meg Cabot har berättat för Entertainment Weekly att ett manus redan finns. Hon berättade också att om filmen görs kommer den göras som en hyllning till Garry Marshall, regissör för de första två filmerna, som gick bort förra året.
 2. Garry Marshall planerade för en tredje film

  2 I en intervju med People i mars 2016 sa Marshall: – Jag träffade Anne Hathaway (som ju spelar Mia reds. anm.) för ett par veckor sedan. Det verkar som om vi vill göra En prinsessas dagbok 3 på Manhattan. Marshall fick tyvärr aldrig genomföra sin idé, men det är möjligt att filmen ändå kommer utspela sig på New Yorks gator för att hedra hans idé.
 3. Anne Hathaway har idéer för uppföljaren

  3 Julie Andrews, som spelar Queen Clarisse Renaldi, berättade för Buzzfeed i februari 2017 att ”Annie har en idé som hon vill fullfölja, och jag är på, så om hon vill… Jag skulle väldigt gärna och glatt göra det.” Och ja, eftersom de här två typ är kungliga BFF’s så kallar hon Anne för Annie.
 4. Chris Pine är på

  5 Det började med att man avskydde Lord Nicholas Devereaux, spelad av Chris Pine, men han och Mia hittade ju varandra och allt slutade lyckligt (som sig bör). Och Chris är definitivt ombord för att göra en tredje film. I en Q & A för Entertainment Weekly frågade ett fan: ”Ber du inte varje natt för att En prinsessas dagbok 3 ska göras?” Hans svar? – Har du läst min dagbok? Kan det bli mer uppenbart än så? Svar nej!
 5. Heather Matarazzo är också med på noterna

  6 Heather Matarazzo, som spelar Mias bästa vän Lilly Moscovitz, berättade för Cosmopolitan i juli förra året att hon definitivt skulle joina i ännu en uppföljare. – Om Annie och Julie är på, självklart.
 6. Mandy Moore kan tänka sig en cameo

  7 I första filmen spelade Mandy Moore rollen som mobbaren Lana Thomas. I en intervju med ELLE.com sa hon förra månaden att hon kan tänka sig att medverka i en tredje film. – Om jag ska vara involverad kan jag tänka mig en cameo. Kanske kan hon sluta fred med Mia och säga förlåt för att hon var en mobbare när hon var yngre. Hon var osäker, gick igenom en jobbig tid i livet och har nu reflekterat över varför det inte var okej.
Vi hoppas att allt det här blir verklighet och att filmen snart börjar spelas in! Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här: Klicka på bilden för att komma till erbjudandet! ecommerce_700x350_Mineralsmink Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks! Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat! instagram-snap-folj-oss

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.