in

Du måste se den här raderade scenen från ”Djävulen bär Prada” – den förändrar ALLT

djavulen bar prada dragare

Det finns två saker som är självklara när det kommer till filmen ”Djävulen bär Prada”. Den första är att det handlar om mode, den andra att Miranda Priestly är lite av en bitch… eller? Mer

Meryl Streep är en kameleont framför kameran, och det märkte vi inte minst när hon spelade rollen som Miranda Priestly i Djävulen bär Prada. Jag antar att ni alla redan sett den (och har ni inte det – GÖR) så jag tänker inte göra en recap på vad den handlar om.

Priestly är frostig hela filmen igenom mot assistenten Andy, spelad av Anne Hathaway, fram till slutet när hon visar mer av sin mjukare sida. Men Twitter-användaren Spencer Althouse har hittat en raderad scen, elva år senare, som hade ändrat typ ALLT.

Titta bara:

Många Twitter-användare var glada att de valde att inte ta med scenen, eftersom man inte ville att Miranda skulle visa sin snälla personlighet så tidigt in i filmen. Vi är nog benägna att hålla med. Priestly är den bästa kyliga chefen i filmernas historia och scenen hör inte hemma där.

prada

Vem mer blev precis pepp på att se filmen igen?!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Nr5_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss