in

Disney ska göra en film Prince Charming – men vilken prins handlar den egentligen om?

disney prince charming film

Disney fortsätter leverera nyheter! Mer

Om du älskade remaken av Skönheten och Odjuret (om du inte gör det – ursäkta VA?!) och är exalterad inför att Lejonkungen snart kommer finnas som film med Beyoncé i rollen som Nala, då kommer du älska den här nyheten också.

Disney har nämligen anställt Stephen Chbosky att skriva manuset för en ny film om Prince Charming! Enligt The Hollywood reporter kommer även Chbosky att regissera filmen.

Chbosky skrev manuset för Skönheten och Odjuret. Han ligger också bakom boken The perks of being a wallflower, och regisserade filmen med samma namn. Och ett samband vi ser här är ju att Emma Watson spelade en av huvudrollerna i båda filmerna, så det kanske inte är omöjligt att hon dyker upp i den här filmen också!

emma watson

Projektet meddelades faktiskt redan för två år sedan, men info om filmen är fortfarande väldigt hemligt. Till exempel vilken Prince Charming filmen faktiskt kommer handla om. Är det Askungen, Snövit, eller kanske Törnrosas prins? En väldigt viktig fråga såklart, eftersom det påverkar helt vad filmen kommer handla om.

För nuvarande ser det ut som om att storyn kommer handla om prinsen i fråga utifrån hans brors synpunkt, som aldrig riktigt levde upp till familjenamnet. Hm, we smell drama!

 

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss