in

Det kommer en ny Förhäxad-serie & där krossar häxorna patriarkatet

15da9acb 4b46 4cc7 8d5b db9af3f78025 scaled

Systrarna Halliwell och Förhäxad är tillbaka – och den här gången är de i färd med att upptäcka sina magiska krafter och krossa patriarkatet. Mer

Förhäxad, en av tidigt 2000-tals mest populära serier, kommer tillbaka i ny skrud. Redan förra året meddelade CW Network, som producerade Förhäxad, att det skulle komma en uppföljning. Då sa man att den skulle utspela sig på 70-talet och vara en prequel, men nu har man ändrat sig.

Enligt Cosmopolitan har man istället valt att låta serien utspela sig i nutid och följa systrarna Halliwell under tiden de upptäcker sina magiska häxkrafter. Serien ska handla om att besegra demoner, krossa patriarkatet och om familjerelationer.

charmed2
Just nu spelas ett nytt pilotavsnitt in, men i dagsläget verkar det som att original-skådespelarna inte kommer att finnas närvarande i nya Förhäxad på något sätt alls. Åtminstone inte Prue (Shannen Doherty) och Piper (Holly Marie Combs), som båda uppges hata idén om ett nytt Förhäxad. Phoebe (Alyssa Milano) verkar dock mer positiv, så vi hoppas att vi i alla fall kan få en skymt av henne!

Om du som liten älskade Förhäxad (eller fortfarande gör!) och är övertygad om du innerst inne också är en häxa har du alltså något härligt att se fram emot!

 

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss:

instagram 1