in

Är du ett 50 shades of Grey-fan? Då kommer du ÄLSKA den här nyheten

50 shades ny bok

Författaren till de berömda 50 shades-böckerna avslöjade precis en stor nyhet – och vi tror den kommer göra många glada. Mer

Boken ”50 shades of Grey” slog ner som en bomb när den släpptes för sex år sedan. Vi har sedan dess fått två uppföljande böcker, ”50 shades darker” och ”50 shades freed”, samt en bok som djupdyker i Chriastian Greys tankar, ”Grey – 50 shades of Grey as told by Christian Grey”. Vi har i flera år fått följa Anastasia Steele (Ana) och Grey med fokus på deras sexuella relation, som ofta innehåller inslag av våld. Något som uppskattats av läsarna, men också kritiserats då vissa tyckt att det ger en snedvriden bild av BDSM och förskönar en ohälsosam relation.

Om du är ett fan av Grey-böckerna är du LÅNGT ifrån ensam, böckerna och filmerna slår ständigt rekord och peppen verkar inte avta. Fansen har länge efterfrågat fler böcker och författaren E L James har lyssnat – innan 2017 är slut kommer det en ny bok om Grey och Steele. Boken heter ”Darker – 50 shades darker as told by Christian Grey” och kommer att vara skriven ur Greys perspektiv.

Skärmavbild 2017-10-12 kl. 09.04.34

I ett uttalande säger E L James att den nya boken kommer att handla mer om Greys förflutna och var som egentligen händer i hans hjärna.

– Insidan av Christan Greys huvud är en fascinerande plats att vara på… I Darker går vi djupare, ända in i hans mest smärtsamma minnen och de möten som gjorde honom till den skadade och krävande man som Ana blir kär i, säger E L James.

Boken släpps på den amerikanska marknaden 28 november 2017.

 

sweden fashion & beauty day veckorevyn

Den 21 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day i Stockholm, en mode- och skönhetsfestival som vänder sig till alla som är mode- och skönhetsintresserade. LÄS MER OCH BOKA HÄR