in

Äntligen! Det kommer en spinoff på ”How I met your mother”

himym

Tomheten sen serien tog slut för fyra år sedan har varit svår att fylla. Det är ju något särskilt med gänget i How I met your mother. Men nu kanske vi HIMYM-fans äntligen får känna oss hela igen!

Mer

Det har gjorts ett par försök till att göra en spinoff-serie till megasuccén How I met your mother, men än så länge har det (som vi ju märkt) inte lett till någon ny serie. Nu är ett nytt team på gång i skrivarstugan, och vi hoppas verkligen att det här projektet kommer visas på tv-skärmen (eller let’s be honest: datorskärmen).

Twentieth Century Fox gjorde första försöket på en HIMYM-spinoff 2013, ett par månader efter att den nionde och sista säsongen av serien sändes. Ett pilotavsnitt hade spelats in, och tanken var att det skulle bli en serie med namnet How I Met Your Dad.

Efter det har det gjordes ett till försök med titeln How I Met Your Father, men den blev inte av då manusförfattarna värvades till den nya succén This Is Us.

Nu är det alltså tredje gången gillt. En ny grupp manusförfattare är på gång, men vi vet inte så mycket mer än så länge. Bara att den nya serien ska skrivas från grunden, och att det inte blir How I Met Your Father.

Eftersom den nya spinoffen inte kommer gå på samma tema som de tidigare försöken, så finns det hopp om att vi kommer få se mer av originalskådisarna i den nya serien. Inget av de två misslyckade försöken hade med några av karaktärerna från originalserien, vilket faktiskt är ganska ovanligt i spinoff-världen.

Så, om den nya showen inte går på motsatta kön-gimmicken, vad kommer den handla om då? Kanske kommer den kretsa kring Barney, Lily eller Robin, eller någon annan populär karaktär från originalet? Vi är så spända på att se vad manusförfattarna kommer skapa!