in

Allt vi vet om The Gray Man på Netflix

the gray man netflix
Bildkälla: Regé-Jean Page i Familjen Bridgerton / Ryan Gosling i Drive

Rollistan till Netflixs nya storsatsning The Gray Man är minst sagt kändistät. Här är allt vi vet om filmen! Mer

”En legend i det dolda området, som rör sig tyst från jobb till jobb, utför det omöjliga och sedan försvinner.” Så beskrivs huvudkaraktären i Netflixs kommande action-thriller The Gray Man. Enligt Deadline är projektet det mest påkostade hittills och budgeten sägs vara runt 200 miljoner dollar, alltså cirka 1,7 miljarder svenska kronor. Den höga siffran kan ha att göra med filmens otroligt kändistäta rollbesättning.

Vilka skådespelare är med i The Gray Man på Netflix?

I huvudrollen som ser vi ingen mindre än Ryan Gosling, som i filmen blir jagad av karaktären Lloyd Hansen, som spelas av Chris Evans. Netflix har ännu inte avslöjat någon ytterligare information kring filmens andra karaktärer men i en av rollerna hittar vi stjärnskottet Regé-Jean Page, som vi känner igen som the Duke of Hastings i Familjen Bridgerton. Andra skådespelare som vi kommer få se i filmen är Ana de Armas, Alfre Woodard, Billy Bob Thornton, Dhanush, Julia Butters och Jessica Henwick.

Vad handlar The Gray Man om?

Filmen baseras på en roman skriven av Mark Greaney. I den får vi följa en lönnmördare vars alias är just The Gray Man, och som tidigare har jobbat för CIA. Bakom filmen står Anthony och Joe Russo. Enligt Netflix ska även Christopher Markus och Stephen McFeely (Infinity war, Endgame) finslipa på manuset. Man kan lugnt säga att projektet är i goda händer!

När har The Gray Man premiär på Netflix?

Ännu är inget premiär datum för filmen konstaterat. Projektet skulle ha påbörjats den 18 januari 2021 men är dock lite försenat och istället planerat att börja filmas i mitten av mars. Vi lovar att hålla er uppdaterade!