in

The Gray Man får en uppföljare

the gray man
Bildkälla: The Gray Man / Netflix

Kändistäta action-thrillern The Gray Man får en uppföljare. Här är allt vi vet om den. Mer

Nu står det klart att The Gray Man får en uppföljare – och dessutom arbetas det på en spinoff. Detta efter att filmen blivit den mest sedda på Netflix i 92 länder sedan premiären i juli 2022. Enligt Deadline är The Gray Man Netflix mest påkostade film hittills och budgeten sägs vara runt 200 miljoner dollar, alltså cirka 1,7 miljarder svenska kronor. Den höga siffran kan ha att göra med filmens otroligt kändistäta rollbesättning. Om uppföljaren blir lika dyr återstår att se – klart står i alla fall att Ryan Gosling återvänder i den kommande filmen.

Rollista: Vilka skådespelare är med i The Gray Man på Netflix?

Ryan Gosling spelar nämligen huvudrollen i The Gray Man, och i filmen blir han jagad av karaktären Lloyd Hansen, som spelas av Chris Evans. Vi ser även Regé-Jean Page, som vi känner igen som the Duke of Hastings i Familjen Bridgerton, i en av rollerna. Här är några andra skådespelare som medverkar i filmen.

  • Ana de Armas
  • Alfre Woodard
  • Billy Bob Thornton
  • Dhanush
  • Julia Butters
  • Jessica Henwick
The Gray Man trailer
Bildkälla: The Gray Man / Netflix

Vad handlar filmen om?

Filmen baseras på en roman skriven av Mark Greaney. Handlingen kretsar kring en lönnmördare vars alias är just The Gray Man, och som tidigare jobbat för CIA. Regi står Anthony och Joe Russo för, och de kommer även regissera uppföljaren.

När kommer uppföljaren och när hade The Gray Man premiär?

Filmen hade premiär på Netflix den 22 juli 2022. Än så länge har uppföljaren inte fått något premiärdatum, men vi håller er uppdaterade.

Se trailer till filmen här!

Om du gillar action, thriller och fortfarande inte har sett The Gray Man är filmen garanterat något för dig. Du hittar ett litet smakprov här nedan.

Artikel av: Amanda Almius och Frida Olheden