in

Allt du behöver veta om Big Little Lies säsong 2 – då har serien premiär

big little lies säsong 2 premiär
HBO

Big Little Lies återvänder till HBO för en andra säsong, och vi längtar halv ihjäl oss. Här är premiärdatumet för säsong 2 av den hypade serien, plus ALLT annat du vill veta om de efterlängtade avsnitten. Mer

OBS! Spoiler alert säsong 1.

2017 stormade Monterey-mammorna Madeline, Celeste, Bonnie, Renata och Jane in i våra liv och gav oss den bästa serie-upplevelsen på länge. Det var länge oklart huruvida Big Little Lies skulle få en säsong 2, och seriens fans var därför extra glada när det avslöjades att så var fallet. Och nu är vi ännu gladare, eftersom vi vet att vi inte kommer behöva vänta länga innan vi kan se den efterlängtade uppföljaren till säsong 1. Säsong 2 har nämligen premiär redan i juni, och kommer då gå att streama på HBO Nordic.

Meryl Streep spelar Alexander Skarsgårds mamma

Säsong 1 av Big Little Lies avslutas med att Celeste Wrights (Nicole Kidman) våldsamma man Perry (Alexander Skarsgård) ramlar nedför en trappa och dör, efter att ha blivit knuffad. I säsong 2 lever hans spöke kvar i form av hans mamma, spelad av Meryl Streep, som kommer till kuststaden Monterey för att få svar på vad som egentligen hände kvällen då hennes son dog.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

First day on the set with Meryl and “my” darling boys! #BigLittleLies

Ett inlägg delat av Nicole Kidman (@nicolekidman)

Om tittarna får se mer av Perry Wright i form av minnen eller tillbakablickar är än så länge oklart. I en intervju har Alexander Skarsgård själv sagt att: ”Jag vet inte ens om jag faktiskt är död eller inte, och det känns okej just nu – men vi får se”.

Big Little Lies säsong 2 har ny regissör


I säsong 1 regisserades samtliga avsnitt av Big Little Lies av Jean-Marc Vallée, men till säsong 2 är han utbytt. Detta eftersom han inte ville göra en andra säsong av serien, efter som det skulle ”förstöra något vackert”. Istället har Andrea Arnold, som regisserat Transparent och I Love Dick, att ta hans plats, något casten verkar minst sagt nöjda med.

 

Författaren till boken Big Little Lies har skrivit en ny historia för säsong 2

Första säsongen av Big Little Lies bygger på en bok med samma namn, skriven av Liane Moriarty. Boken har inte en officiell uppföljare, men hon har skrivit en historia som säsong 2 kommer att baseras på. Manusförfattaren David E. Kelley, som skrev första säsongen, kommer även att stå för manus i de nya avsnitten.

anigif sub buzz 16290 1491515468 9