in

6 mysiga julfilmer att se på Netflix

julfilmer

I december är det obligatoriskt att se på så många julfilmer man bara kan. Här är sex julfilmer som finns på Netflix! Mer

1. Angel of christmas

En journalist gör efterforskningar om en släktklenod och upptäcker dess magiska historia – och kanske är det ingen slump att hon i samma veva träffar någon.

2. Deck the halls

Steven har i alla år lyst upp tillvaron i juletid för grannarna genom sina överdådiga juldekorationer. Men i år får han konkurrens av den nyinflyttade Buddy Hall och det blir en giganternas kamp när de båda mäter sina krafter – i watt och kreativitet.

3. I’ll be home for christmas

Jackie är åklagare och ensamstående mamma. Hon hoppas kunna fira jul i lugn och ro tillsammans med sin dotter, men planerna går i stöpet när hennes pappa dyker upp.

4. Polarexpressen

Polarexpressen handlar om en pojke som börjat tvivla på tomtens existens, men så händer något. Han kliver ombord på ett tåg som förändrar allt!

5. The spirit of christmas

Julen närmar sig och advokaten Kate Jordan reser till Vermont för att ordna med försäljningen av ett världshus, men faller pladask för en snygging till spöke.

5. A christmas prince

En ambitiös ung journalist får en tidig julklapp när hon skickas utomlands med uppdraget att skriva om en stilig prins som ska krönas till kung.

Åsikterna på redaktionen går isär om den här filmen, men ge den en chans. Det är ju en julfilm trots allt!