in

13 Netflix-serier som kan göra vilken dålig dag som helst bra igen

gladisoffan

Det finns en serie för allt(nästan i alla fall). Här är serierna som du behöver om du vill vända en dålig dag till skratt och mys. Mer

Ibland vill man bara inte mer. Ibland är livet piss och det enda du kan förmå dig att göra är att sjunka ner i soffan eller sängen och vänta på bättre tider. Men vem har sagt att det behöver vara en lång väntan? Med ett avsnitt från någon av dessa serier så kan en dålig dag bli en härlig dag på nolltid!

1. Grace and Frankie

grace

Känner du att livet springer dig förbi och du aldrig kommer hinna göra något roligt innan du är gammal och grå? Då kan tanterna Grace och Frankie lära dig ett och annat.

2. How I met your mother

howimetyourmother

Rolig, mysig, och med någon lärdom om livet då och då. Har du inte sett den så har du nio härliga säsonger att njuta av.

3. New Girl

 

newgril

Efter ett smärtsamt uppbrott flyttar Jessica Day in tillsammans med tre singelkillar. De tycker att hon är ganska konstig, men stöttar henne för det mesta.

4. Rick and Morty

rick and morty

En serie för den som gillar lite mörkare, och mycket bisarrare humor. Rick är en av rymdens främsta vetenskapsmän och alkoholist. Morty är hans barnbarn och sidekick, som nog helst vill ha lite lugn och ro.

5. Bill Nye Räddar Värden

 

billny

Serien för dig som känner att du inte bara vill ha roligt, utan också bli undervisad i naturkunskap och viktiga samhällsfrågor.

6. Archer

serious diamond

Gör dig redo att gråtskratta åt Agent 007 i tecknad parodi. Archer är sexistisk, trångsint och korkad – och självklart en höjdare på agenturen hans mamma är boss över.

7. Once upon a time

glass coffin

Ibland finns det inget bättre en att småle lite åt något töntigt. Once upon a time är en serie där alla klassiska sagofigurer trängs i en liten stad, någonstans i USA. Varför? För att Snövits elaka styvmoder har kastat en förbannelse över dem.

8. Buffy the Vampire Slayer

buffy

Glöm Twilight, True Blood, och alla andra moderna vampyrhistorier. Mys i soffan till den här kultserien med high school-tjejen, och vampyrjägaren, Buffy i spetsen.

9. Vänner

friends

En riktig klassiker. Om du som jag är en av de som har lyckats missa den här succéserien, så finns alla tio säsonger på Netflix.

10. Syskonen Baudelaires olycksaliga liv

baudelaire

Bygger på böckerna med samma namn, fylld med fyndig och kuslig komedi. Är du ett How I met your mother-fan, så kan du också glädja dig åt att ingen mindre än Neil Patrick Harris (Barney Stinson) spelar skurken.

11. Modern Family

modern

Ingen familj är perfekt, men man kan ha det ganska bra ändå, och framför allt blir det en väldigt rolig serie med mycket igenkänning och skratt.

12. Doctor Who

who

Tidsresor i yttre rymden och möten med alla möjliga sorters utomjordingar.

13. Brooklyn Nine Nine

brooklynnine

Tänk dig den typiska amerikanska kriminalserien (typ CSI Miami), och sen en helt sjukt klockren parodi på den.

 

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss