in

11 filmer som får uppföljare nästa år – ge oss 2018 nu!

fifty shades freed trailer

Det är många storfilmer som får uppföljare nästa år. Här är de elva filmer vi längtar efter allra mest! Mer

Att göra en uppföljare på en succéfilm verkar verkligen trendigt i filmvärlden. Eller kanske är det så att filmskaparna tänker att om en film har dragit in mycket pengar, så lär tvåan, trean och kanske till och med fyran kunna dra in minst lika mycket cash. Oavsett anledning så görs det uppföljarfilmer som aldrig förr. Här är elva som kommer nästa år, som vi verkligen LÄNGTAR efter!

Ps. Premiärdatumen kan komma att ändras under årets gång.

1. Pitch perfect 3

”What’s up pitches?” Sånggruppen The barden bellas återförenas igen! I den tredje filmen om acappellagruppen beger de sig till Europa och får för första gången möta artister med fler instrument än sina sångröster. Många favoritskådespelare är med från föregående film, som Anna Kendrick, Hailee Steinfeld och Rebel Wilson. Ny favorit som är med i filmen: Ruby Rose!

Pitch Perfect 3 – biopremiär: 3 januari 2018.

2. Maze runner: The Death Cure

Den tredje och sista delen i Maze Runner-triologin har premiär i slutet av januari. I denna leder Thomas sin grupp på det farligaste uppdraget hittills. De måste bryta sig in i den ökända ”Last City”, en kontrollerad labyrint som mycket väl kan leda till slutet, för att kunna rädda sina vänner.

Maze Runner: The Death Cure – biopremiär: 26 januari 2018.

3. Fifty shades freed

Den tredje filmen i Fifty Shades-serien har premiär 2018. Och att döma av trailern verkar det bli den mest spännande filmen hittills för Christian och Anastasia Grey (japp, de gifter sig). Precis som vi har skrivit förut verkar den tredje filmen utlova d r a m a.

Fifty shades freed – biopremiär: 9 februari 2018.

4. Jurassic World: Fallen Kingdom

Chris Pratt återvänder till dinosauriernas värld. Samma äventyrsstämning och spänning utlovas även i denna film. I Jurassic World: Fallen Kingdom får vi både återse favoritdinosaurier, men också bekanta oss med helt nya arter. Den ena farligare än den andra…

Jurassic World: Fallen Kingdom – biopremiär: 8 juni 2018

5. Ocean’s Eight

Den här filmen är en spinoff på Oceans Eleven-trilogin. Den här gången ska ett nytt gäng försöka sig på en omöjlig kupp under Met-galan i New York. Och här kan vi snacka stjärnspäckad lineup: Cate Blanchett, Dakota Fanning, Anne Hathaway, Sandra Bullock och Katie Holmes. Till och med Rihanna, James Corden och Mindy Kaling verkar ha en liten roll med i filmen.

Oceans eight
Ocean’s Eight – biopremiär: 27 juni 2018.

6. The Purge: The Island

Skräcktajm! Den fjärde skräckfilmen i The Purge-serien utspelar sig innan de första filmerna och ska visa vad som ledde fram till den första Purge-natten.

The Purge: The Island – biopremiär: 6 juli 2018.

7. Mamma Mia! Here we go again

Kanske en av de filmerna vi längtar till allra mest under 2018 (so sue us). Förhoppningsvis får vi återigen sjunga med i gamla Abba-klassiker när det vankas en uppföljare till den romantiska musikalfilmen!
mamma mia
Mamma Mia! Here we go again – biopremiär: 20 juli 2018.

8. The girl in the spider’s web

Ännu en amerikansk tagning på den svenska succén om datorhackern Lisbeth Salander och journalisten Mikael Blomqvist. Den första amerikanska filmen, The girl with the dragon tattoo, hade premiär 2011 med Rooney Mara och Daniel Craig i huvudrollerna. Nu ryktas det att rollen som Mikael Blomqvist istället kommer att spelas av svenska Sverrir Gudnason, och inte av Daniel Craig. Än så länge är detta ett ryke, men klart är att filmen har biopremiär nästa höst.

The girl in the spider’s web – biopremiär: 19 oktober 2018

9. Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott

IH! Harry Potter-världen, we have missed you. I Fantastiska vidunder-uppföljaren följer vi återigen Newt Scamander, spelad av Eddie Redmayne. Största delen av filmen lär utspela sig i Paris. Vi är extremt pepp på att Jude Law spelar en ung professor Dumbledore!

Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott – biopremiär 16 november 2018

10. Mary Poppins kommer tillbaka

1964 släppte Disney filmen om Mary Poppins, som snabbt blev en klassiker. Och nu, över 50 år senare, får filmen en uppföljare. Från början baserades filmen på böckerna om barnflickan Mary Poppins, som i uppföljaren spelas av Emily Blunt.
marypoppins
Mary Poppins kommer tillbaka – biopremiär: 25 december 2018

11. Disenchanted

Nära tio år efter premiären av filmen Enchanted, eller Förtrollad som den kallades på svenska, kommer nu en uppföljare. Den förra filmen slutade med ett klassiskt ”och så levde de lyckliga i alla sina dagar”, men nu verkar livet och det lyckliga slutet ha vänts upp och ner. Amy Adams spelar återigen huvudrollen.
disenchanted
Disenchanted – biopremiär någon gång 2018

Tack för artikelinspiration, Moviezine!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss