in

11 drömmiga film-pojkvänner (som vi gärna hade haft i verkligheten också)

pojkvanner film dragare

Kärleksfilmer = de bästa filmerna. Vi har samlat 11 riktigt bra film-pojkvänner för att få ditt hjärta att slå ett extra slag! Mer

 1. Patrick Verona – 10 things I hate about you

  3

  Om man fick ha en lista med bara massa bilder på Heath Ledger skulle vi haft det pga uppenbara skäl (se ovan). Att dejta någon för pengar kanske inte är det bästa man kan göra men Verona var ju faktiskt riktig gullig egentligen och alla som sjunger allsång inför hela skolan förtjänar att bli förlåtna.

 2. Alex ”Hitch” Hitchens – Hitch

  13

  Att vara en ”kärleksdoktor” med mål att få personer att bli tillsammans och leva lyckliga med deras crushes är faktiskt inget brott, utan bara romantiskt. Hitch fick helt klart ta en del oförtjänta smällar i den här filmen men dejta kan han. Åka vattenskoter med Will Smith? Ja tack!

 3. Cliff Pantone – Bring it on

  4

  Han lyssnade på The Clash, hade ett snett leende och var ganska genomsnäll förutom när han gjorde narr av cheerleading. Cliff vi borstar gärna tänderna med dig!

 4. Jack Dawson – Titanic

  7

  Leonardo DiCaprio at his finest, ni visste att den här skulle komma. Jack och Rose kommer gå (eller okej, har redan) till historien som filmvärldens mest ikoniska par. Jack gör allt för Rose, till och med dör.

 5. Graham – The Holiday

  6

  Så här snygg och drömmig får man nästan inte vara. Graham var till och med gullig när han var packad vilket är mer än man kan säga om de flesta killar, dessutom var han ju en mästare på att bygga extravaganta kojor!

 6. Gethin – Pride

  Gethin

  Hans partner Jonathan var en av de första i Storbritannien som diagnostiserades med HIV. Men Gethin, som den superpojkvännen han var, gjorde allt han kunde för att hålla Jonathan vid liv, och lyckades riktigt bra. Paret fanns i verkligheten, och Jonathan lever fortfarande!

 7. Noah Calhoun – The Notebook

  1

  Det går faktiskt inte att göra en sån här lista utan att ta med Ryan Gosling i rollen som Noah. Som nämndes ovan så byggde Landon ett teleskop i A walk to remember, med Noah byggde faktiskt ett stort HUS! Han gav aldrig upp hoppet om Allie och vi vet ju att de fick varandra till slut. Kan vi låta bli att prata om slutet bara?

 8. Derek – Save the last dance

  15

  Även om Derek är sjukt dryg i början av filmen så ändrar han sig sedan och är väldigt gullig och stöttande mot Sara. Trots motstånd från familj och vänner kring romansen står han emot och dansar sin väg till allas våra hjärtan.

 9. Augustus Waters – The fault in our stars

  8Hela den här filmen är ju en känslomässig berg- och dalbana men Augustus Waters gör det verkligen lättare att titta på den (om och om igen). Med hans metaforer, sina stora gester (han gav sin önskning till Hazel Grace!) och hans sätt att se på livet kan man inget annat än att vilja dricka bubbel i timmar med honom i Amsterdam. Okej? Okej.

 10. Gerry Kennedy – P.S. I love you

  12

  Man kan säga att det var taskigt av Gerry att lämna kvar alla brev och överraskningar åt Holly när han dog, men vi är beredda att inte hålla med. Gerry tog med Holly på ett underbart äventyr, både när han levde och när han inte längre fanns där fysiskt. Nu vill vi också åka till Irland och hitta en egen Gerry.

 11. Scott McKnight – Just Wright

  14

  Scott gjorde många fel i den här filmen innan det blev helt rätt. Men när det blev rätt då blev det verkligen det också! Plus för att Queen Latifah är lika cool som alltid och ja, basket.