in

Då kommer Emily in Paris säsong 4

emilyinparis
Bildkälla: Emily in Paris/Netflix

Emily in Paris får en fjärde säsong – här är allt vi vet. Mer

OBS! Artikeln innehåller spoilers!

I Netflix-serien Emily in Paris lämnar huvudkaraktären sin hemstad Chicago för drömjobbet i Paris. När den andra säsongen hade premiär runt jul 2021 hamnade den, precis som säsongen innan, omedelbart på Netflix globala lista över mest sedda serier. Kanske för att den är feelgood rakt igenom (trots en hel del kärlekstrassel och jobbproblem)? Här är allt vi vet om nästa säsong.

När har säsong 4 premiär på Netflix?

Serien är en dramakomedi som kretsar kring Emily, som spelas av Lily Collins, när hon försöker hitta sin plats i sin nya hemstad. Än så länge har den fjärde säsongen inget premiärdatum, men vi lovar att hålla er uppdaterade så snart vi vet mer.

Emily in Paris säsong 3
Bildkälla: Emily in Paris/Netflix

Allt om Emily in Paris säsong 3

Den tredje säsongen hade premiär exklusivt på Netflix lagom till jul, den 21 december.

Finns det en trailer?

Det finns än så länge ingen trailer till den fjärde säsongen, men du hittar trailern till säsong tre här nedan.

3 saker du antagligen inte visste om serien

Är du ett äkta Emily in Paris-fan? Då har du säkert redan koll på de här grejerna. Om inte – här kommer tre saker du antagligen inte visste om serien:

 1. Serien är gjord av Sex and the City-skapare Darren Star. Kanske är det därför vi älskar den så mycket?
 2. Det kommer en fjärde säsong! I samband med att Netflix meddelade att det kommer en tredje säsong av serien, berättade de även att Emily in Paris är klar för ytterligare en säsong.
 3. Serien är helt inspelad i Paris, vilket betyder att du kan besöka samtliga platser om du reser dit! Bonusfakta är att den franska bistron som Gabriel jobbar på är en italiensk restaurang i verkligheten. Längre ner i artikeln hittar du några inspelningsplatser som är värda ett besök.

Därför tror fansen att SATC-Samantha dyker upp i den nya säsongen

Det har länge ryktats om en crossover mellan Emily in Paris och kultserien Sex and the City. När det stod klart att SATC skulle få en uppföljare, And just like that, var vi nog många som såg framemot att se kvartetten återförenad. Men Kim Cattrall, som spelar Samantha, krossade snabbt våra drömmar och meddelade att hon inte kommer medverka i serien. Men betyder det att vi aldrig mer kommer få se Samantha Jones in action? Svar nej, om vi ska tro fansen! Här är några anledningar till varför det ryktas om att karaktären dyker upp i Emily in Paris kommande säsong.

Först och främst, givetvis det uppenbara – att de båda serierna är skapade av samma person, Darren Star. För det andra; I And just like that förklaras Samanthas frånvaro med att hon flyttat till London. Spoiler alert! I Emily in Paris säsong två träffar Emily en ny kille, Alfie, som KOMMER FRÅN LONDON. I slutet av säsongen bestämmer de sig för att ha en distansrelation och resa fram och tillbaka mellan de båda städerna. Varför just London om man får fråga? Fansen blev inte direkt mindre övertygade att Samantha kommer medverka i serien när Kim Cattrall dök upp på premiären av den tredje säsongen.

En annan anledning till att ryktena florera är att både Emily och Samantha jobbar med PR och reklam (svagaste anledningen hittills, men ändå en viktig poäng!). I en intervju med Variety i maj, säger Darren Star visserligen att han inte gillar crossovers, alltså att ta in en karaktär från en tv-serie och placera den i en helt annan. Men han säger också att: ”I would love to have Kim come onto ‘Emily in Paris’ as a guest star. I would love to find something nice and juicy for her to do.”

7 inspelningsplatser att besöka från Emily in Paris

Serien bjuder på många fina scener från Paris, och visst blir man sugen på att resa dit? Sajten Solosophie har sammanställt en lista över några inspelningsplatser, och vi har valt ut sju av dem:

 1. Emilys lägenheter ligger på Place de l’Estrapade. Så hittar du dit.
 2. Hennes kontor hittar du på Place de Valois. Så hittar du dit.
 3. Första gången Emily träffar Mindy ses de på Jardin du Palais-Royal.
 4. Les Deux Compères heter restaurangen som Gabriel jobbar på, men i verkligheten heter den Terra Nera och är en italiensk restaurang. Så hittar du dit.
 5. När Emily gör slut med sin pojkvän från Chicago befinner hon sig på Place du Panthéon. Så hittar du dit.
 6. I det tredje avsnittet av första säsongen befinner sig Emily på bron Pont Alexandre III för att göra ett jobb med en parfym-kampanj. Så hittar du dit.
 7. Le Grand Véfour är en lyxrestaurang i Paris, och det är den som Emily försöker snacka in sig själv och sina kollegor på. Hon misslyckas, och det hela slutar med att de hamnar på Gabriels restaurang istället. Så hittar du dit.
när kommer Emily in Paris säsong 3
Bildkälla: Emily in Paris/Netflix

Rollista: Här är alla skådespelare i Emily in Paris

Som sagt spelar Lily Collins huvudrollen. Här är några andra skådespelare som medverkar i serien:

 1. Philippine Leroy-Beaulieu spelar Emilys chef Sylvie Grateau
 2. Ashley Park spelar Emilys kompis Mindy Chen
 3. Lucas Bravo spelar Gabriel, som har en romans med Emily
 4. Samuel Arnold spelar Julien, Emilys kollega
 5. Bruno Gouery spelar Luc, Emilys kollega
 6. Camille Razat i rollen som Camille, Emilys kompis
 7. Lucien Laviscount spelar Alfie, Emilys pojkvän i den andra säsongen.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.