in

Emily in Paris får två nya säsonger

emilyinparis
Bildkälla: Emily in Paris/Netflix

Redan sett klart andra säsongen? Då har vi goda nyheter till dig! Nu står det klart att Emily in Paris får två säsonger till. Mer

Netflix-serien Emily in Paris är minst sagt populär. Runt jul hade den andra säsongen premiär och precis som den första säsongen hamnade den omedelbart på Netflix globala lista över mest sedda serier. I serien, som är skapad av Darren Star (som även ligger bakom Sex and the City och Younger), får vi följa Emily som lämnat sitt hemland för drömjobbet i Paris. Nu står det klart att serien får ytterligare två säsonger.

När har Emily in Paris säsong 3 och 4 premiär på Netflix?

Exakt när vi kommer får se de nya avsnitten är ännu inte klart, men enligt Variety ska inspelningen av den tredje säsongen påbörjas redan i sommar. Så förhoppningsvis behöver vi inte vänta alltför länge. Vi lovar att hålla er uppdaterade så snart vi vet mer!

Emily in Paris säsong 2
Bildkälla: Emily in Paris/Netflix

Vad handlar säsong 2 om? Se trailer här

I första säsongen fick vi följa Emily, som spelas av Lily Collins, när hon försökte hitta sin plats i sin nya hemstad. I andra säsongen bestämmer hon sig för att fokusera mer på sitt jobb, efter att ha hamnat i ett triangeldrama med sin granne och sin första riktiga vän. Men inte heller jobbet är helt okomplicerat. Fortfarande inte sett den andra säsongen? Då kan du se den redan nu på Netflix.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.