in

Den här nya Netflix-serien verkar vara en exakt kopia av Gilmore Girls

ginny and georgia gilmore girls

Är den en Gilmore girls-reboot på g? Nej, men man skulle nästan kunna tro det! Nya Netflix-serien Ginny & Gerogia har MÅNGA likheter med kultförklarade Gilmore girls. MerNyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här: Lyssna på fler avsnitt här!

En mamma får barn ung, barnet blir tonåring och känner sig ibland äldre än sin mamma, mamman är rivig och rolig. Mamma och dotter bor i en pittoresk liten stad och dottern kämpar med att passa in i överklasskolor och coola gäng. Det låter precis som Gilmore Girls, eller hur? Men det är faktiskt inte Gilmore Girls som beskrivs ovan, utan Netflix-serien Ginny & Georgia som beräknas ha premiär nästa år.

Även om likheterna är många, så finns det några saker som skiljer den nya serien från Gilmore Girls. Mamma Georgia är uppvuxen under fattiga förhållanden, till skillnad från Lorelai, och det finns faktist en lillebror till Ginny med i bilden.

Vi älskade Gilmore Girls, och vi lär älska Ginny & Georgia. Håll nu tummarna för att det snart kommer en trailer så vi får se exakt hur likt det är!