in

Allt om C Mores nya humorserie Likea

Tv-serie Likea C more
Fotograf: Rami Hanna C More/TV4

Törstar du efter en ny serie i Young Adults-kategorin? Då ha rvi något för dig! Nu finns Likea på C More, och här är allt du vill veta om nya Influencerserien. Mer

Vad handlar Likea om?

Överklassbarnet Rut jobbar som influencer och erbjuder sin bästa kompis Cajsa jobbet som hennes assistent. Tillsammans tar de sig an influencervärlden och allt vad den innebär. Men hur är det egentligen att ha sin bästa kompis som chef ? Och hur ska det gå för Cajsa och hennes livs kärlek Markus?

– Likea föddes ur vår fascination över sociala medier, och framförallt influencers som idag är världens rockstjärnor. Släng in en gammal vänskap som helt plötsligt har en ny maktbalans, så har du Likea. Extra allt pepprat med allt sånt som tillhör vår generation – ångest, social climbing, missnöje och sist men inte minst, narcissism, säger Vera Herngren och Felicia Danielsson som också skrivit manuset till Likea, i ett pressmeddelande

Likea datum premiär
BIldkälla: C More

När har Likea premiär och hur många avsnitt består säsongen av?

Serien hade premiär onsdagen den 6 april. Säsongen kommer bestå av åtta avsnitt och det släpps två avsnitt varje vecka.

Är Vera Herngren med i Likea?

Ja! Huvudpersonerna Cajsa och Rut spelas faktiskt av seriens skapare Felicia Danielsson och Vera Herngren.

Rollista: Vilka skådespelare är med i Likea?

Du kommer även få se Måns Nathanaelson och Susanne Thorsson som Lukas och Liselotte (ägarna av agenturen Fube Agency som Rut jobbar på). Sist men inte minst kommer du få se Edvin Törnblom och Matilda Källström som Texas Amadeus och Lolli, som också arbetar som influencers.

Likea trailer avsnitt
Bildkälla: C More

Finns det en trailer till Likea?

Såklart har vi en trailer till er!

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.