in

Uppgifter: Ny Baywatch-serie på gång

baywatch 1
Bildkälla: Screenshot Baywatch

Det ryktas om att kultserien Baywatch får en uppföljare. Här är exakt allt vi snappat upp hittills! Mer

Enligt Deadline är en ny version av Baywatch på gång! Det verkar nämligen som att produktionsbolaget Fremantle har inlett diskussioner med olika tv-kanaler och streamningtjänster, och att nya avsnitt om badvakterna snart kan bli verklighet.

Det är inte första gången det snackas om nya Baywatch-avsnitt, och det har sedan tidigare gjorts en film som hade premiär 2017, med bland andra Zac Efron och The Rock i rollerna. Redan då började Fremantle undersöka om det fanns ett intresse för en ny serie eller inte – vilket det alltså verkar finnas.

bay watch serie
Bildkälla: Unsplash

Vad handlar Baywatch om?

Handlingen kretsar kring livräddaren Mitch Buchannon och hans team när de arbetar på en strand i Kalifornien. Vi får följa deras olika relationer, intriger, samt olika hot och faror som teamet står inför. Baywatch hade premiär 1989 och var en stor succé i över tio år innan sista säsongen sändes 2001.

Rollista: Vilka skådespelare får vi se i Baywatch?

I originalserien spelades huvudrollerna av David Hasselhoff och Pamela Anderson, men vilka skådespelare som kommer vara med i den nya serien återstår att se. Vi lovar att uppdatera så fort vi vet mer!

Här är några andra skådespelare som medverkade i originalserien:

  • Yasmine Bleeth
  • Jeremy Jackson
  • Alexandra Paul
  • Gregory Alan Williams
  • Michael Bergin

Finns det en trailer?

Nej det finns ingen trailer ännu, men kolla in detta klippet från originalserien så länge – vi får verkligen hoppas att den nya serien inte sexualiserar kvinnor lika mycket!