in

Då har Amy Deasismonts debutserie Thunder in my heart premiär på Viaplay

TIMH
Bildkälla: Alexander Abdallah och Amy Deasismont i Thunder in my heart

Hitlåten ”What’s in it for me” gjorde Amy Diamond till stjärna över en natt. Nu, 16 år senare, har hennes första egna dramaserie premiär på Viaplay. Här är allt vi vet om den! Mer

Snart är det premiär för ”Thunder in my heart” som är skapad av Amy Deasismont (som tidigare gick under artistnamnet Amy Diamond). Hon spelar även huvudrollen Sigrid, eller Sigge som hon kallas. Hon och hennes kompisgäng är i 20 årsåldern och försöker få grepp om vuxenlivet. Det utlovas en blandning av sorg, humor och hjärta.

– Den handlar om den tiden i livet då man har en fot i det nya vuxna och en fot kvar i tonårstiden, säger Amy Deasismont i Nyhetsmorgon på TV4.

Amy började skriva på serien när hon själv var i samma ålder som karaktärerna och menar att den perioden var helt underbar men bestod av väldigt många känslor. Tanken med serien är att hon vill skildra den tiden i livet med alla beslut man måste ta. Hon beskriver sin karaktär Sigge som impulsiv och en tjej som pratar innan hon tänker, vilket kan sätta henne i problematiska situationer ibland. I TV4 berättar hon att seriens namn kommer från låten Thunder in my heart med Leo Sayer, som avslutar första avsnittet och har varit en stor del av hennes uppväxt. Slutligen förklarar hon:

– Titeln beskriver de stora känslorna som man går igenom.

Thunder in my heart
Amy Deasismont som ”Sigge” i Thunder in my heart

Vilka skådespelare är med i Thunder in my heart?

Som ovan nämnt spelar Amy Deasismont huvudrollen som ”Sigge”. Hennes bästa kompis Antonia spelas av debutanten Julia Lyskova Juhlin (känd från podcasten Daddy Issues). Alexander Abdallah, som vi känner igen i Snabba cash, spelar Sam. Här är några fler ansikten vi kommer se i serien:

  • Helene Sjöholm som Annika
  • Gunilla Bergerham som Dam
  • Uje Brandelius som Gunnar
  • Gustaf Hammarsten som Stefan

När har Thunder in my heart premiär på Viaplay?

Serien har premiär på Viaplay den 23 maj 2021. Alla åtta avsnitt släpps samtidigt och varje avsnitt är 30 minuter långt.

Se trailer till Thunder in my heart här!

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.