in

Då kommer You säsong 4 till Netflix

dragyou

Snart har den fjärde säsongen av thrillerserien You premiär på Netflix. Mer

Artikeln innehåller spoilers.

Är du också lite obehagligt besatt av serien You? Vi med! Efter en lång väntan är det snart dags för en ny säsong. Här är exakt allt vi vet om säsong 4 – och längre ner hittar du en recap med vad som har hänt hittills i serien.

När har You säsong 4 premiär på Netflix?

Den 9 februari har säsong 4 premiär på Netflix. Säsongen släpps i två delar, och den andra delen kommer i mars 2023.

Finns det en trailer?

Du hittar trailern till fjärde säsongen här nedan.

Hur slutade säsong 3 av You?

Spoiler alert! Säsongen börjar med att Joe, hans fru Love och deras son Henry flyttar till en förort för att börja om på nytt. Men det tar inte lång tid förrän Joe blir besatt av en ny kvinna, nämligen hans chef Marienne. Love får reda på deras kärleksaffär och bestämmer sig för att hämnas. Hon förgiftar Joe så han blir förlamad, och efter det planerar hon att mörda Marienne. Hon ångrar sig i sista sekund, och serien tar sedan en helvändning när Joe dödar Love (och får det att se ut som att hon dog i en brand). Vart ska Joe ta vägen nu? I både New York och Los Angeles gömmer det sig för många skelett i garderoben. I sista scenen får vi se att han har tagit sig till Frankrike i hopp om att börja ett nytt liv.

Handling: Vad handlar You om och vad hände i säsong 1 och 2?

Serien kretsar kring Joe, som spelas av Gossip Girl-skådespelaren Penn Badgley. I början av You driver han en bokhandel i New York när han förälskar sig i Guinevere. Det låter som vilken romantisk komedi som helst, men snart utvecklas historien till en minst sagt obehaglig thriller.

I slutet av 2019 hade andra säsongen av serien premiär på Netflix. I den har Joe flyttat till Los Angeles och bytt namn för att fly undan sitt förflutna. Där träffar han Love, som spelas av Victoria Pedretti.

Rollista: Vilka skådespelare är med i You?

Så vilka skådespelare kommer vi få se i den nya säsongen? Självklart återkommer Penn Badgley i rollen som Joe men än vet vi inte om Victoria Pedretti återvänder i rollen som Love. För vem vet, kanske överlevde hon? Netflix har dock bekräftat att Lucas Gage ska vara med i serien, och spela karaktären Adam. Han beskrivs som en rolig festprisse som har ett mörkt förflutet kopplat till sin rika familj.

you
Bildkälla: John P. Fleenor / Netflix

I tidigare säsonger har vi sett Elizabeth Lail, i rollen som Guinevere Beck och Shalita Grant i rollen som Sherry. Vi har också sett Luca Padovan, Zach Cherry och Shay Mitchell för att nämna några.

Några fler skådespelare som kommer synas i den nya säsongen är bland andra Charlotte Ritchie som kommer att spela Kate. Beskrivningen av Kate låter såhär: ”Kate brukar vara ’den vuxna i rummet’ och har omfamnat smeknamnet ’iskall bitch'”. Hon är särskilt beskyddande mot bästa vännen Lady Phoebe, en söt och tillitsfull person vars extrema rikedom och berömmelse tenderar att locka till sig opportunister.”

Lady Phoebe kommer att spelas av Tilly Keeper och en ny karaktär som heter Nadia kommer att spelas av Amy Leigh Hickman. Det finns också en karaktär som heter Rhys som spelas av Ed Speleers.

Följande skådespelare kommer också vara med i serien:

 • Niccy Lin
 • Aidan Cheng
 • Stephen Hagan
 • Ben Wiggins
 • Eve Austin
 • Ozioma Whenu
 • Dario Coates
 • Sean Pertwee
 • Brad Alexander
 • Alison Pargeter
 • Adam James.

Artikel av: Amanda Almius, Frida Olheden, Johanna Blomberg och Elvria Reer

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.