in

När kommer tredje säsongen av Netflix-serien You? Här är allt vi vet!

you serie trailer handling
Bildkälla: You / Netflix

Nu finns både första och andra säsongen av succéserien You på Netflix. Så när kommer säsong tre egentligen? Här är exakt att vi vet! Mer

När har You säsong 3 premiär på Netflix?

Redan i januari bekräftade Netflix att det kommer en tredje säsong av den hyllade thrillerserien You. Klart står att det blir tio nya avsnitt av serien, men när det första avsnittet sänds är ännu oklart. Ryktet säger att säsongen kommer finnas på Netflix redan i år. Vi kan bara hoppas på att det stämmer och lovar att uppdatera er så fort vi har ett premiärdatum!

Serien är baserad på romanen med samma namn skriven av författaren Caroline Kepnes, och redan den 6 april 2021 kommer den tredje boken i bokserien att släppas i USA, enligt Digital spy. Så om du inte orkar vänta på tredje säsongen av serien kan du i alla fall få en hint om vad som väntar genom att läsa den nya boken You Love Me.

Finns det en trailer till säsong 3 av You?

Än så länge finns ingen trailer till den tredje säsongen, men om du vill försäkra dig om att inte missa den rekommenderar vi att hålla koll på seriens instagramkonto. Det var nämligen där det avslöjades att det blir en tredje säsong, och kontot lägger då och då upp filmklipp från serien.

Handling: Vad handlar You om och vad hände i säsong 1 och 2?

Serien kretsar kring Joe, som spelas av Gossip Girl-skådespelaren Penn Badgley. I början av You driver han en bokhandel i New York när han förälskar sig i Guinevere. Det låter som vilken romantisk komedi som helst, men snart utvecklas historien till en minst sagt obehaglig thriller. Så vad behöver man komma ihåg inför tredje säsongen? Vad hände egentligen i säsong två?

I slutet av 2019 hade andra säsongen av serien premiär på Netflix. I den har Joe flyttat till Los Angeles och bytt namn för att fly undan sitt förflutna. Där träffar han Love, som spelas av Victoria Pedretti. När vi senast såg dem var Love gravid och i slutet av säsongen flyttade paret till en förort där Joe får upp ögonen för deras nya grannar. Vilka är dem? Och hur kommer det gå? I klippet nedan finns både teorier och vad vi faktiskt vet om tredje säsongen.

Rollista: Vilka skådespelare är med i You?

Så vilka skådespelare kommer vi få se i den nya säsongen? Redan nu står det klart att Penn Badgley och Victoria Pedretti återvänder i rollerna som Joe och Love. I oktober 2020 meddelade Netflix dessutom att Shalita Grant och Travis VanWinkle blir en del av You-gänget!

you serie säsong 3

Shalita Grant kommer att spela Sherry, en ”mom-fluencer” som på ytan verkar vara en jordnära person. Travis VanWinkle kommer spela Cary, en rik man som välkomnar Joe med öppna armar in i hans inre krets. Kanske inte en så jättebra idé?

I tidigare säsonger har vi sett Elizabeth Lail, i rollen som Guinevere Beck. Vi har också sett Luca Padovan, Zach Cherry och Shay Mitchell för att nämna några. Vilka fler vi kommer få se i tredje säsongen återstår att se, men vi lovar att hålla er uppdaterade!

Artikel av: Amanda Almius och Frida Olheden