in

När kommer fjärde säsongen av You? Här är allt vi vet!

dragyou

Nu finns de tre första säsongerna av succéserien You på Netflix. Så när kommer säsong 4 egentligen? Här är exakt allt vi vet. Mer

Artikeln innehåller spoilers om tidigare säsonger av You.

Är du också lite obehagligt besatt av serien You? Vi med! Som tur är kommer det snart en till säsong. Men behöver du friska upp minnet om vad som har hänt under de här åren? Vi hjälper dig!

När har You säsong 4 premiär på Netflix?

I höstas, i samband med premiären av den tredje säsongen, släpptes även en teaser till säsong 4. Tyvärr avslöjar den ingenting om när säsongen har premiär, men mellan de tidigare säsongerna har det dröjt ungefär ett år. Vi får hoppas på att vi inte behöver vänta lika länge den här gången!

Hur slutade säsong 3 av You?

Spoiler alert! Säsongen börjar med att Joe, hans fru Love och deras son Henry flyttar till en förort för att börja om. Men det tar inte lång tid förrän Joe blir besatt av en ny kvinna, nämligen hans chef Marienne. Love får reda på deras kärleksaffär och bestämmer sig för att hämnas på både Joe och Marienne. Hon förgiftar Joe så han blir förlamad och lämnar honom – med målet att mörda Marienne. Men hon ångrar sig i sista sekund och där kanske man trodde att ingen mer skada skulle ske.

Men serien tar en helvändning när Joe dödar Love (och får det att se ut som att hon dog i en brandolycka). Vart ska Joe ta vägen nu? Både i New York och Los Angeles gömmer det sig för många skelett i garderoben. I sista scenen får vi se att han har tagit sig till Frankrike i hopp om att börja ett nytt liv.

Handling: Vad handlar You om och vad hände i säsong 1 och 2?

Serien kretsar kring Joe, som spelas av Gossip Girl-skådespelaren Penn Badgley. I början av You driver han en bokhandel i New York när han förälskar sig i Guinevere. Det låter som vilken romantisk komedi som helst, men snart utvecklas historien till en minst sagt obehaglig thriller.

I slutet av 2019 hade andra säsongen av serien premiär på Netflix. I den har Joe flyttat till Los Angeles och bytt namn för att fly undan sitt förflutna. Där träffar han Love, som spelas av Victoria Pedretti. I slutet av säsong 2 fick vi veta att Love var gravid och att en flytt var bestämd.

Rollista: Vilka skådespelare är med i You?

Så vilka skådespelare kommer vi få se i den nya säsongen? Självklart återkommer Penn Badgley i rollen som Joe men än vet vi inte om Victoria Pedretti återvänder i rollen som Love. För vem vet, kanske överlevde hon? Netflix har dock bekräftat att Lucas Gage ska vara med i serien, och spela karaktären Adam. Han beskrivs som en rolig festprisse som har ett mörkt förflutet kopplat till sin rika familj.

you
Bildkälla: John P. Fleenor / Netflix

I tidigare säsonger har vi sett Elizabeth Lail, i rollen som Guinevere Beck och Shalita Grant i rollen som Sherry. Vi har också sett Luca Padovan, Zach Cherry och Shay Mitchell för att nämna några. Vilka fler kända namn som dyker upp i den nya säsongen återstår att se!

Artikel av: Amanda Almius, Frida Olheden och Johanna Blomberg

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.