in

Allt vi vet om Störst av allt-skaparnas nya thrillerserie

skuggland
Bildkälla: Unsplash

Producenterna bakom Störst av allt, Kärlek & Anarki och Bonusfamiljen är i full gång med en ny thrillerserie. Här är allt vi vet om Skuggland! Mer

En ny thrillerserie med namnet Skuggland är under produktion. Serien är baserad på Marcus Dunbergs spänningsroman med samma namn och utspelar sig på en privatskola i Stockholm. Där får vi följa 11-åriga Daniel, som blir mobbad och sticker ut på skolan – eftersom han inte kommer från en rik familj.

FLX, som producerar Skugglad, ligger bakom populära serier som Kärlek & anarki, Störst av allt, Solsidan och Bonusfamiljen.

– I en spänningshistoria om klass, sociala hierarkier och mobbning skriver Marcus Dunberg nyanserat och fängslande. Det är en miljö och ett tema perfekt att gestalta i en tv-serie!, säger Elin Kvist, Dramachef på FLX, enligt Variety.

Skuggland serie
Producenterna ligger bakom succéer som Kärlek & Anarki. Bildkälla: Netflix

När har Skuggland premiär?

Det är ännu oklart vilken kanal eller streamingtjänst serien kommer att sändas på. Men vi lovar att hålla er uppdaterade så snart vi vet mer!

Vilka skådespelare medverkar i serien?

Det står inte heller klart vilka skådespelare som kommer att medverka i Skuggland.

Finns det en trailer?

Nej, än så länge finns ingen trailer. Men nedan hittar du trailern till Störst av allt – vi kan inte vara de enda som hoppas på något i samma stuk!