in

One Piece är en stor Netflix-succé – här är allt vi vet om säsong 2

one piece netflix
Bildkälla: One Piece /Netflix

Den världsberömda manga-serien One Piece har nyligen haft premiär på Netflix som live-action. Har du redan kollat klart och längtar efter nästa säsong? Här är allt vi vet om säsong 2! Mer

Den omedelbara succén One Piece är Netflix nya äventyrsserie och är baserad på Eiichiro Odas populära manga. Serien debuterade för första gången 1997 och sedan dess har det getts ut 15 animerade filmer och 40 tv-spel. Netflix filmatisering är den första live-action-filmen som gjorts baserad på One Piece.

one piece serie säsong 2 trailer
Bildkälla: One Piece /Netflix

Vad handlar One Piece om?

I live-action-serien får vi se Monkey D Luffy, som alltid har drömt om att bli privat. När han blir tillräckligt gammal ger han sig ut för att hitta en besättning och bli den mäktigaste piraten någonsin. Besättningen, som kallar sig Straw Hats, ger sig tillsammans ut på ett storslaget äventyr för att hitta skatten som heter just One Piece. De stöter däremot på hinder under resan och serien har många humoristiska inslag.

När kommer serien till Sverige?

Säsong 1 av One Piece hade premiär den 31 augusti 2023.

Var kan jag se One Piece i Sverige?

Just nu finns serien endast tillgänglig på Netflix.

Vilka skådespelare medverkar i serien?

Här är några skådespelare och karaktärer som är med i serien:

  • Iñaki Godoy i huvudrollen, Monkey D Luffy.
  • Emily Rudd i rollen som Nami.
  • Mackenyu i rollen som Roronoa Zoro.
  • Taz Skylar i rollen som Sanji.
  • Jacob Romero i rollen som Usopp.
  • Peter Gadiot i rollen som Shanks.
  • Morgan Davies i rollen som Koby.
  • Jeff Ward i rollen som Buggy.  

När kommer One Piece säsong 2?

Netflix har inte officiellt bekräftat att det blir en andra säsong. Däremot har producenten, Marty Adelstein, berättat att arbetet redan är i full gång. I en intervju med Variety avslöjar han att manuset för säsong 2 är färdigskrivet.

Så när kommer säsong 2? Ja, det beror på när strejken i Hollywood avslutas. Eftersom manus är färdigt skulle det teoretiskt sätt bara kunna röra sig om något år framåt i tiden.

– Någonstans mellan ett år och 18 månader kan vi vara redo att visa den nya säsongen, säger Becky Clements, Tomorrow Studios ordförande, till Variety.

Förhoppningsvis kan vi alltså se säsong 2 under hösten eller vintern 2024, men om strejken blir långvarig kan vi få vänta ännu längre.

Finns det en trailer?

Det finns än så länge ingen trailer till säsong 2, men nedanför hittar du trailern till första säsongen.