in

Morden i Sandhamn får en till säsong

nora

Äntligen goda nyheter! Morden i Sandhamn får en till säsong. Mer

OBS! Artikeln innehåller spoilers om Morden i Sandhamn säsong nio.

I nio säsonger har vi fått följa Alexandra Rapaport i rollen som Nora Linde i långköraren Morden i Sandhamn. Serien är ett klassisk deckare i skärgårdsmiljö och den senaste säsongen lämnade oss med en hel del frågetecken – och nu står det äntligen klart att vi kan se framemot ytterligare säsonger.

När har Morden i Sandhamn säsong 10 premiär på TV4?

Det var i ett inlägg på TV4:s sociala medier som huvudrollsinnehavaren berättade att inspelningen av säsong 10 var i full gång. Detta var i somras och nu är vi såklart många som undrar när det kommer gå att se de nya avsnitten. Historiskt har Morden i Sandhamn haft premiär i april eller augusti, så att vi kommer få se serien i tv-rutan någon gång under våren 2024 känns inte helt otänkbart.

Finns det en trailer?

Nej, än så länge finns ingen trailer, men om du inte har sett den nionde säsongen än så hittar du trailern till den här nedan.

Quiz: Hur mycket kan du om Morden i Sandhamn?

Rollista: Vilka skådespelare medverkar i serien?

Serien kretsar kring Alexandra Rapaports karaktär Nora Linde, och genom åren har vi sett skådespelare som Gustaf Hammarsten, Anki Lidén och Nicolai Cleve Broch medverka i serien.

Här är fler Morden i Sandhamn-skådespelare:

  • Jakob Cedergren
  • Shirin Golchin
  • Sandra Andreis
  • Sofia Pekkari
  • Ane Dahl Torp
  • Anton Forsdik
  • Jonas Malmsjö
  • Lotta Tejle
Morden i Sandhamn säsong 10
Bildkälla: Morden i Sandhamn /TV4

Morden i Sandhamn säsong 9: Är Alexander död?

Frågan på allas läppar efter den senaste säsongsavslutningen är såklart – är Alexander död? Man kan såklart aldrig veta helt säkert när det kommer till Morden i Sandhamn, men med tanke på de drömmiga klippen från Nora och Alexanders bröllop i slutet av avsnittet verkar det som att så är fallet. Svaret får vi (förhoppningsvis!) i nästa säsong.

Vad hände i säsong 8?

Har du missat säsong 8? Du hittar alla tidigare säsonger på TV4 play.

Morden i Sandhamn säsong 9
Bildkälla: Morden i Sandhamn /TV4

Kommer Morden i Sandhamn säsong 11?

Hur länge serien kommer sändas vet vi i nuläget inte, men förhoppningsvis kommer den fortsätta under en lång tid framöver.