in

Nytt premiärdatum för Morden i Sandhamn säsong 10

Morden i Sandhamn säsong 10
Bildkälla: Morden i Sandhamn /TV4 och C More

Inspelningen är i full gång! Snart har nya säsongen av Morden i Sandhamn premiär. Mer

OBS! Artikeln innehåller spoilers om Morden i Sandhamn säsong nio.

I nio säsonger har vi fått följa Alexandra Rapaport i rollen som Nora Linde i långköraren Morden i Sandhamn. Serien är ett klassisk deckare i skärgårdsmiljö och den senaste säsongen lämnade oss med en hel del frågetecken – och nu står det äntligen klart att vi kan se framemot ytterligare säsonger.

När har Morden i Sandhamn säsong 10 premiär på TV4?

Det var tänkt att nya säsongen av Morden i Sandhamn skulle ha premiär den 6 augusti, men det har nu ändrats till den 7 augusti. Då har serien säsongspremiär på TV4 och TV4 Play.

Så många nya avsnitt spelas in

I en intervju med Aftonbladet säger Alexandra Rapaport att hon kommer börja jobba med den nya avsnitten i slutet av mars 2024. Hon avslöjar även att det kommer tolv nya avsnitt, och sex nya berättelser totalt. Det kommer alltså bli som i tidigare säsonger, där vi får följa ett fall över två avsnitt, för att sedan hoppa till en ny fristående berättelse.

Finns det en trailer?

Nej, än så länge finns ingen trailer, men om du inte har sett den nionde säsongen än så hittar du trailern till den här nedan.

Quiz: Hur mycket kan du om Morden i Sandhamn?

Rollista: Vilka skådespelare medverkar i serien?

Serien kretsar kring Alexandra Rapaports karaktär Nora Linde, och genom åren har vi sett skådespelare som Gustaf Hammarsten, Anki Lidén och Nicolai Cleve Broch medverka i serien.

Här är fler Morden i Sandhamn-skådespelare:

  • Jakob Cedergren
  • Shirin Golchin
  • Sandra Andreis
  • Sofia Pekkari
  • Ane Dahl Torp
  • Anton Forsdik
  • Jonas Malmsjö
  • Lotta Tejle
Morden i Sandhamn säsong 10
Bildkälla: Morden i Sandhamn /TV4

Morden i Sandhamn säsong 9: Är Alexander död?

Frågan på allas läppar efter den senaste säsongsavslutningen är såklart – är Alexander död? Man kan såklart aldrig veta helt säkert när det kommer till Morden i Sandhamn, men med tanke på de drömmiga klippen från Nora och Alexanders bröllop i slutet av avsnittet verkar det som att så är fallet. Svaret får vi (förhoppningsvis!) i nästa säsong.

Vad hände i säsong 8?

Har du missat säsong 8? Du hittar alla tidigare säsonger på TV4 play.

Morden i Sandhamn säsong 9
Bildkälla: Morden i Sandhamn /TV4

Kommer Morden i Sandhamn säsong 11?

Hur länge serien kommer sändas vet vi i nuläget inte, men förhoppningsvis kommer den fortsätta under en lång tid framöver.