in

Uppgifter: Lady Gaga spelar Harley Quinn i nya Joker-filmen

Lady Gaga, Harley Quinn
Lady Gaga i musikvideon Alejandro. Bildkälla: Youtube

Världsstjärnan Lady Gaga medverkar i nya Joker-filmen och enligt uppgifter är det hon som spelar Jokerns kärlek, Harley Quinn – här är allt du vill veta! Mer

Lady Gaga är officiellt klar för den nya Joker-filmen, som blir en uppföljare till Joker från 2019. Nyheten presenterades på sociala medier i ett animerat klipp föreställande henne och Joaquin Phoenixs silhuetter, dansandes till musik. I samma veva avslöjade Lady Gaga filmens officiella namn, Joker: Folie à Deux, och premiärdatumet för filmen. Här är exakt allt du vill veta!

Vad är Lady Gagas roll i den nya filmen?

Redan i juni bekräftade People att Lady Gaga skulle ha någonting med den nya filmen att göra. Det har nu publicerats bilder från inspelningen av filmen som visar Lady Gaga i Harley Quinns typiska kläder. Harley Quinn är ursprungligen känd som Dr. Harleen Quinzel och är Jokerns stora kärlek och ibland sidekick i Batman-världen. Rollen har inte officiellt bekräftats av filmskaparna, men på bland annat Tiktok är fansen övertygade – hon spelar Harley.

@cococarian Gaga’s talents are undeniable do you think shell play the part of harley quinn well? #fyp #ladygaga #harleyquinn #dc #ladygagaharleyquinn #joker ♬ original sound – aung

När har filmen premiär?

Joker: Folie à Deux har premiär den 4 oktober 2024.

Vad kommer Joker: Folie à Deux att handla om?

Handlingen i Joker: Folie à Deux är fortfarande okänd, men det vi vet än så länge är att filmen kommer vara en musikal och att det är en uppföljare på ”Joker” från 2019.

Finns det en trailer för Joker: Folie à Deux?

Än så länge finns ingen officiell trailer, klippet från Lady Gagas sociala medier är det närmsta vi kommer just nu. Men vi lovar att uppdatera er så fort vi vet mer!

Vilka skådespelare medverkar i filmen?

Förutom Lady Gaga i en av rollerna, återvänder Joaquin Phoenixs i rollen som Joker. Vi uppdaterar er efterhand som fler roller presenteras!