in

Ny realityserie om influencers – då har Girls of Oslo premiär

girls of oslo prime video
Bildkälla: Girls of Oslo / Prime Video

Glamour, skönhet och utmaningar. Det väntas i Girls of Oslo som är den nya realitysatsningen från Prime Video. Vi berättar allt om premiären och serien! Mer

Kretsar influencerlivet verkligen bara kring blommor och champagne? Det kommer vi få svar på i den nya realityserien Girls of Oslo från Prime Video. I sex avsnitt kommer tittarna att få följa några av Norges största influencers.

Vilka influencers är med i Girls of Oslo?

I serien kommer vi få en inblick i Anniken Englund JørgensenNora HauklandSophie Elise Isachsen och Isabel Raads spännande, lyxiga – och ibland krävande liv.

Det kommer vara exklusivt material där det visas allt från glamourösa event till vardagsrutiner. Det väntas toppar och dalar – då influencervärlden inte alltid är så fläckfri som den kan verka på utsidan. Tjejerna kommer bland annat att hantera näthat och personliga relationer som blir offentliga.

girls of oslo premiär
Bildkälla: Girls of Oslo / Prime Video

När har Girls of Oslo premiär?

Serien har premiär den 3 november och består av sex avsnitt. De tre första avsnitten släpps på premiärdagen, och sedan kommer ett avsnitt varje fredag.

Kan man se serien på Netflix?

Nej tyvärr, just nu verkar det som att serien endast kommer gå att se på Prime Video i Sverige. Så för att kolla på Girls of Oslo måste du ha ett konto där.

Finns det en trailer?

Ja! Du hittar den här nedan.