in

Gåsmamman gör comeback – ny säsong på gång

Gåsmamman TV4
Bildkälla: Pressbild Gåsmamman /TV4

Trodde du det var över för Gåsmamman? Det trodde vi alla! Men nu avslöjar Alexandra Rapaport att serien får 10 nya avsnitt. Mer

Det otänkbara har hänt! TV4 bekräftar nu att Gåsmamman gör comeback med en ny säsong. Det berättar Alexandra Rapaport, som inte bara är seriens huvudroll utan även exekutiv producent, i ett inlägg på instagram.

Enligt Rapaport har inspelningen pågått i smyg sedan oktober och är nu nära att avslutas. Handlingen i de nya avsnitten utspelar sig två år efter allt som hände i säsong sex, och vi kommer få reda på vad som hänt med syskonen Ek (som spelas av Edvin Ryding, Clara Christiansson Drake och Joel Lützow).

Den nya säsongen, som består av två delar, ger tittarna ett sista blick på familjen Eks dramatiska historia. Teman som splittring, förståelse, försoning och botgöring kommer att utforskas, säger Petra Ahlin, exekutiv producent på TV4, i ett pressmeddelande.

I en intervju med Expressen berättar Rapaport att hon är stolt över att de yngre skådespelarna nu tar över huvudrollerna. Så, låt oss förbereda oss på en dramafylld resa när Gåsmamman återvänder till våra skärmar!

Gåsmamman säsong 7 trailer

När har Gåsmamman säsong 7 premiär på TV4?

Den första delen av säsongen har premiär senare i år på TV4 Play. Exakt vilket datum som gäller vet vi inte i nuläget, men vi lovar att hålla er uppdaterade!

Finns det en trailer?

Ännu finns ingen trailer till den nya säsongen men vi lovar att hålla er uppdaterade så snart vi får mer information! Om du fortfarande inte har sett den sjätte säsongen hittar du trailern till den här nedan.

Vilka skådespelare medverkar i serien?

Här är några skådisar som medverkar i serien:

  • Alexandra Rapaport
  • Joel Lützow
  • Clara Christiansson Drake
  • Edvin Ryding
  • Shebly Niavarani
  • Anja Lundqvist
  • Lisette Pagler
Gåsmamman skådespelare
Bildkälla: Pressbild Gåsmamman /TV4