in

Under Your Skin: Din nya plattform för rena skönhetsprodukter!

Allt fler väljer rena och naturliga skönhetsprodukter – och äntligen öppnar en sajt med det bästa av giftfria skönhetsprodukter. Låt nya sajten Under Your Skin bli din huds bästa kompis på nätet – läs mer om utbudet och få grundaren Lovisas tips på naturliga superprodukter! Mer

Allt fler är intresserade av att använda skönhetsprodukter som är bra för huden men som är hälso- och miljömässigt bättre och framförallt renare. Och som ändå inte gör avkall på den en lyxig känsla! Inte helt lätt i djungeln av skönhetsprodukter, och nu finns Under Your Skin som är att betrakta som din bästa giftfria skönhetsväninna. Under Your Skin erbjuder omsusade märken som Bottega Organica, Pai, Supermood och Lulu & Boo – totalt 35 märken och över 1000 produkter för hela kroppen (och även för män och barn), alla fria från tveksamma kemikalier, finns på den inspirerande sajten. Utöver detta så står man till tjänst med hudterapeuter som svarar på alla dina frågor – gratis – ingrediensskola och mycket mer.

uys-montage

 

Lovisa Hahn, 23, är tillsammans med sin mamma Christina grundare till Under Your Skin.
Hur började ditt intresse för den här typen av skönhetsprodukter?

”Jag älskar hudvårdsprodukter och jag har också alltid varit intresserad av ekologisk mat och gillar att leva rent – med detta kom också intresset för rena, säkra produkter och hur man kan vårda sin kropp från både utsidan och insidan, jag tror på att allt hänger ihop.”

Varför kan vi skönhetskunder känna oss säkra när vi shoppar hos Under Your Skin?
”Vi är varje dag utsatta för kemikalier och föroreningar i luft och omgivning som vi inte kan kontrollera, så som avgaser eller så oskyldigt som ett doftljus. När vi köper hudvård och smink gör vi det för att ge näring till hud och kropp – därför ska vi välja produkter utan tveksamma kemikalier när vi har valet att göra det. Det har tidigare varit tidskrävande att hitta rena produkter tillsammans med rätt information – hos Under Your Skin kan du hitta ett brett sortiment av produkter som ständigt fylls på med nyheter men också information och guider om ingredienser och andra inspirerande tips. Vi har uteslutit över 480 ingredienser som annars är vanligt förekommande i hudvård. Våra standards går långt över EU:s restriktioner och det som är viktigast för oss är att våra produkter innehåller ämnen som bevisligen inte framkallar cancer, allergier, reproduktionsstörningar eller hormonstörningar.”

uys-2

Här kommer du till Under Your Skin för inspiration och shopping!

Lovisa tipsar om 5 märken hos Under Your Skin:

Bottega Organica”Spännande märke som grundar sig på Dr. Alimontis studier, det är en känd genetiker som bland annat har fått Steiner Cancer Research Award 2015 för sina upptäckter om hur växtextrakt kan bevara människans celler i ett ungt stadie, deras läppbalsam är ett måste i min handväska!”

Lulu & Boo”Brett sortiment med mycket produkter för barn, vad jag gillar med Lulu & Boo är att de är väldigt tydliga med innehållet och anger alltid hur mycket som är ekologiskt i en produkt med procent.”

Maria Åkerberg”Maria Åkerbergs produkter gillar jag då hon ständigt kommer med nya produkter som alla är tillverkade i Frillesås – min favorit från henne är AHA & Jojoba Peeling som motverkar pormaskar.”

Supermood. ”Finskt märke som tänker holistiskt – något som är nytt och som jag älskar. De har även väldigt snygga förpackningar och grymma ansiktsprodukter.”

Pai Skincare. ”Bra för den allra känsligaste hyn, och kan användas av absolut alla, hela sortimentet från Pai Skincare känns väl genomtänkt där alla produkter kompletterar varandra.”

Gå till Under Your Skin för inspiration och shopping!