in

Tävling: Vinn en Ageless Facemist från Bottega Organica!

dragarbild uystavling ca

Nu kan du vinna vårens bästa present till dig själv – en Ageless Facemist från hypade Bottega Organica! Allt du behöver göra är att svara på frågan nedan. Mer

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. ETT VARMT TACK TILL ALLA VÅRA DELTAGARE!

Bottega Organica är ett spännande märke som grundar sig på Dr. Alimontis studier, det är en känd genetiker som bland annat har fått Steiner Cancer Research Award 2015 för sina upptäckter om hur växtextrakt kan bevara människans celler i ett ungt stadie. Alla ingredienser som ingår i Bottega Organicas sortiment är väl beprövade och naturligt processade från gårdar i Italien och norra New York – rakt från gård till flaskan.

Nu kan du vinna vårens bästa present till dig själv – en Ageless Facemist från Bottega Organica! Ageless Facemist är ett ansiktsvatten med kombination av salvia och fransk getruta som befrämjar cellföryngrande och huden förstärks av naturliga antioxidanter från lavendel, rosmarin och timjan. En vinnare får en  Ageless Facemist från Bottega Organica till ett värde av 422 kronor. Missa inte chansen att boosta din hy med både fukt och näring!

artikelbild-tavling-uys-ca

Bottega Organica säljs exklusivt på Under Your Skin – en inspirerande plattform för dig som vill handla rena och naturliga hudvårdsprodukter utan att ge avkall på varken resultat eller den lyxiga känslan. Läs mer om Under Your Skin och se alla deras produkter här.

 

Observera att eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. När du tävlar godkänner du Bonnier Tidskrifters villkor.