in

Tävla och vinn parfym från Hollister

hollister

Vad passar bättre i novembermörkret än en riktigt god parfym som påminner om varma sommarnätter och äventyr? Nu har du chansen att vinna Hollisters senaste parfym Wave 2 eller Wave 2 body mist. Wave 2 beskrivs vara en doft som känns som att rida på den perfekta vågen – hur underbart låter inte det? Doften […] Mer

Vad passar bättre i novembermörkret än en riktigt god parfym som påminner om varma sommarnätter och äventyr? Nu har du chansen att vinna Hollisters senaste parfym Wave 2 eller Wave 2 body mist.

Wave 2 beskrivs vara en doft som känns som att rida på den perfekta vågen – hur underbart låter inte det? Doften innehåller noter av: persika, kokosvatten och vaniljorkidé.

Den doftar friskt och fräscht, men blir inte för söt i doften tack vare sensuella basnoter.

Känner du att det här är precis det du behöver en mörk novemberdag som denna? Allt du behöver göra är att svara på följande fråga:

Vilken delstat förknippar man märket Hollister med?
1) Texas
2) Kalifornien
3) Alaska

Mejla ditt svar till [email protected] och döp mejlet till ”tävling Hollister”. Följande uppgifter måste finnas med i mejlet: ditt svar på frågan ovan, ditt fullständiga namn, telefonnummer och adress.

Sista dagen att tävla är söndag 5 november 2017. 

10 lyckliga vinnare kommer få varsin parfym Wave 2 for her EdP 50 ml, till ett värde av 365 kronor styck. De som hamnar på plats 11-20 kommer att vinna varsin Wave 2 for her Body mist 250 ml, till ett värde av 155 kr styck.

Om du inte blir en av vinnarna så finns parfymen att köpa på Åhlens.

Tävlingsvillkor:

Vinnarna kontaktas under vecka 45 av Alf Sörensen AB.

Alf Sörensen AB står för fraktkostnad av vinst.

Personuppgifter kommer att behandlas enligt personuppgiftslagen PUL och kommer inte att delas till tredje part.

Arrangören godkänner endast ett tävlingsbidrag per person och/eller hushåll.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.