in

Ta chansen och bo ett år i USA – bli au pair!

cultural care 1

Är du mellan 18 och 26 år gammal och har erfarenhet av att jobba med barn? Upplev USA på riktigt och bli au pair med Cultural Care, världens största au pair-förmedling. Mer

Som au pair med Cultural Care studerar du på ett amerikanskt collage där du får professionell erfarenhet av att ta hand om barn. Du får resa i USA, bo med en värdfamilj och viktigast av allt – vara med och påverka barnens liv!


toveTove Meyer var Cultural Care au pair i Chicago 2002 och jobbar i dag som journalist i Stockholm:

– Jag tror att mitt år i USA gjorde mig till en stark person. Det kändes som om jag åkte dit som en ung tjej och kom hem som en vuxen person. Jag hittade ett självförtroende där och kände att jag kunde klara nästan vilken utmaning som helst efteråt.

Att vara au pair innebär att du får träffa vänner ifrån hela världen, bli en del av en familj och knyta vänskapsband som förhoppningsvis räcker hela livet.

– Jag träffade faktiskt två av mina närmaste vänner under min tid i Chicago. Jag har också åkt tillbaka och träffat min värdfamilj två gånger. Det är så kul att höra från dem och se deras barn växa upp.


Få en erfarenhet och ett äventyr som du bär med dig i resten av livet!

Cultural-care3

Älskar du barn och har minst 200 timmars barnerfarenhet? Kan du prata och förstå engelska och är redo att vara au pair under minst ett års tid? Bli en Cultural Care Au Pair! Läs mer om hur du ansöker här!

Cultural-care5

 

Med Cultural Care Au Pair reser du med den största au pair-förmedlingen i världen. Över 85 000 au pairer har sedan starten 1989 rest med oss. Vårt mål är att ge dig bästa tänkbara stöd både innan och under tiden i USA.

Vårt mål är att du som au pair ska hitta bästa möjliga värdfamilj i USA. Med tillgång till fler värdfamiljer än någon annan au pair-organisation ger vi dig möjligheten att hitta din perfekta ”match”!